Antena Meniu Search
x

Cu lacrimi în ochi, Sanna Marin își cere scuze pentru scandalurile „partygate”: Sunt o ființă umană. Uneori tânjesc și după distracție

“A fost o săptămână grea”, recunoaște premierul finlandez Sanna Marin, după cele două scandaluri în care a fost implicată recent, după ce mai multe înregistrări video cu ea petrecând și o fotografie indecentă făcută înlocuința privată au fost publicate pe rețelele sociale. 

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 11:30

Sanna Marin, premierul Finlandei
Sanna Marin, premierul Finlandei - Profimedia Images

Cu lacrimi în ochi, Marin a prezentat scuze finlandezilor, după ce a fost protagonista unor scandaluri “partygate”, în ultima săptămână. “Sunt și eu o ființă umană. Nu am lipsit nici măcar o zi de la job și niciodată nu mi-am lăsat sarcinile neterminate”.

“Săptămâna asta nu a fost ușoară. Dar sper ca oamenii să analizeze eforturile pe care le depunem, nu ce facem în timpul liber.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Scandalul "partygate" din Finlanda

În urma scandalului "partygate", femeile din Finlanda și Danemarca au postat pe rețelele sociale videouri în care dansează și se distrează, în semn de solidaritate cu Sanna Marin. Premierul finlandez a apărut pe prima pagină a presei mondiale săptămâna trecută, când un videoclip în care bea şi dansează fără reţineri în timpul unei petreceri private a fost postat pe internet.

Informaţii nefondate susţin că la petrecere ar fi fost consumate droguri. Marin a fost de acord să facă un test antidrog, pentru a "disipa suspiciunile", iar rezultatele au ieșit negative.

Recent, Marin a devenit protagonista unui alt scandal, după ce o fotografie cu două femei topless care se sărută în locuința sa privată a apărut pe rețelele sociale. "O astfel de poză nu ar fi trebuit făcută”, a recunoscut politiciana. Ea a menţionat că fotografia a fost făcută la reşedinţa Kesäranta, când şi-a invitat prietenii după festivalul de muzică Ruisrock din 8 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cu lacrimi în ochi, Sanna Marin își cere scuze pentru scandalurile „partygate”: Sunt o ființă umană. Uneori tânjesc și după distracție