Meniu LIVE
Search
x

Cu lacrimi în ochi, Sanna Marin își cere scuze pentru scandalurile „partygate”: Sunt o ființă umană. Uneori tânjesc și după distracție

“A fost o săptămână grea”, recunoaște premierul finlandez Sanna Marin, după cele două scandaluri în care a fost implicată recent, după ce mai multe înregistrări video cu ea petrecând și o fotografie indecentă făcută înlocuința privată au fost publicate pe rețelele sociale. 

De Redactia Observator la 25.08.2022, 11:30

Cu lacrimi în ochi, Marin a prezentat scuze finlandezilor, după ce a fost protagonista unor scandaluri “partygate”, în ultima săptămână. “Sunt și eu o ființă umană. Nu am lipsit nici măcar o zi de la job și niciodată nu mi-am lăsat sarcinile neterminate”.

“Săptămâna asta nu a fost ușoară. Dar sper ca oamenii să analizeze eforturile pe care le depunem, nu ce facem în timpul liber.”

Scandalul "partygate" din Finlanda

Pe acelaşi subiect

În urma scandalului "partygate", femeile din Finlanda și Danemarca au postat pe rețelele sociale videouri în care dansează și se distrează, în semn de solidaritate cu Sanna Marin. Premierul finlandez a apărut pe prima pagină a presei mondiale săptămâna trecută, când un videoclip în care bea şi dansează fără reţineri în timpul unei petreceri private a fost postat pe internet.

Informaţii nefondate susţin că la petrecere ar fi fost consumate droguri. Marin a fost de acord să facă un test antidrog, pentru a "disipa suspiciunile", iar rezultatele au ieșit negative.

Recent, Marin a devenit protagonista unui alt scandal, după ce o fotografie cu două femei topless care se sărută în locuința sa privată a apărut pe rețelele sociale. "O astfel de poză nu ar fi trebuit făcută”, a recunoscut politiciana. Ea a menţionat că fotografia a fost făcută la reşedinţa Kesäranta, când şi-a invitat prietenii după festivalul de muzică Ruisrock din 8 iulie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cu lacrimi în ochi, Sanna Marin își cere scuze pentru scandalurile „partygate”: Sunt o ființă umană. Uneori tânjesc și după distracție

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022