Antena Meniu Search
x

Video Cum a reacţionat Angela Merkel când a realizat că a uitat să-şi pună masca, după un discurs

O gafă a cancelarului german Angela Merkel a stârnit amuzamentul celor prezenţi în Parlament. După ce a ţinut un discurs despre pandemia de coronavirus şi felul în care Germania va depăşi obstacolele aferente, Merkel a uitat să îşi mai pună masca de protecţie. Distrasă, aceasta chiar s-a întors la locul ei înainte să realizeze ce făcuse. Clipul a devenit viral pe Twitter

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.02.2021, 22:19

Cancelarul german izbucneşte în râs chiar înainte să îşi pună masca sanitară la loc
Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a uitat să îşi puna masca sanitară după un discurs - Profimedia Images
  • Angela Merkel a uitat să îşi puna masca sanitară după un discurs
  • Momentul a devenit viral pe internet

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a transmis săptămâna trecută colegilor din Parlement un mesaj emoționant despre bătălia guvernului german împotriva coronavirusului.

După ce şi-a terminat cuvântarea, aceasta s-a reîntors la locul ei, fără să îşi dea seama că nu are masca sanitară, pe care o uitase pe pupitrul din dreptul căruia ţinuse respectivul discurs. Momentul a devenit viral pe internet.

Din imagini se poate observa cum Merkel se aşază liniştă pe scaun, fără să îşi dea seama că a uitat ceva, ca mai apoi să tresară când realizează că nu mai are masca, la scurt timp după ce și-a aranjat agenda pe birou. Aceasta poate fi văzută aruncându-și mâinile în aer înainte de a se grăbi înapoi spre pupitrul de unde ţinuse discursul, pentru a o recupera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scena a stârnit nu doar amuzamentul celor prezenţi, ci şi al internauţilor. Mai mult se poate vedea cum cancelarul german izbucneşte în râs chiar înainte să îşi pună masca sanitară la loc. 

Un clip de aproximativ 20 de secunde a fost vizualizat masiv pe Twitter, de la discursul parlamentar ce a avut loc pe data de 11 februarie, potrivit newsweek.com.

Situaţia Germaniei în contextul pandemic, tematica discursului

În cadrul discursului, Merkel a vorbit despre situaţia provocată de coronavirus la nivelul ţării şi le-a cerut oamenilor să fie optimişti, în ciuda restricţiilor impuse. 

"Nu trebuie să acordăm noului val avantaj. Trebuie să facem tot posibilul pentru a fi noi în control. Trebuie să fim persistenți. Trebuie să fim răbdători. În cele din urmă o putem face împreună, putem învinge pandemia și ne putem conduce țara spre un viitor mai bun", a declarat cancelarul german. 

Internauţii nu au întârziat să comenteze situaţia. 

''Suntem cu toții Angela Merkel'', a postat un utilizator pe Twitter. 

Guvernul Merkel a fost criticat cu privire la răspunsul său în faţa pandemiei de coronavirus.  Cancelarul a impus restricții dure în toată ţara, mai ales de Crăciun și de Anul Nou. De atunci, Merkel a fost supusă presiunilor, mai ales în urma deciziei de a prelungi blocajul naţional. 

Restricțiile sunt în vigoare la nivel național până cel puțin la începutul lunii martie, toate magazinele neesențiale fiind închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum a reacţionat Angela Merkel când a realizat că a uitat să-şi pună masca, după un discurs