Antena Meniu Search
x

Explozie la sediul central al companiei Lidl din Germania: Cel puțin trei persoane au fost rănite

Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc la sediul central al companiei Lidl din Germania.

de Monica Palade

la 17.02.2021, 21:13

Explozie la sediul central al companiei Lidl din Germania: Cel puțin trei persoane au fost rănite - captura twitter

Explozia ar fi avut loc în oficiul poştal al companiei Lidl, situată în oraşul Heilbronn, în landul Baden-Württemberg, la circa 60 de kilometri nord de oraşul Stuttgart.

Surse din cadrul serviciilor de intervenţie, citate de publicaţia Der Spiegel şi de postul Südwestrundfunk, susţin că cel mai probabil deflagraţia ar fi pornit de la o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană. Trei persoane au fost rănite.

Explozia a avut loc puţin după ora 15.00. 

Trei răniţi transportaţi aerian

Clădirea în care se aflau 100 de angajaţi a fost evacuată, în timp ce experții în pirotehnică s-au grăbit să cerceteze locul deflagraţiei. 

Cei trei răniți au fost transportați aerian la un spital din apropiere. Unul dintre răniți a suferit răni moderate, în timp ce ceilalți doi au scăpat cu răni mai puțin grave, potrivit euroweeklynews.com.

Poliția și pompierii au cercetat locul de pe poligonul industrial, iar zona a rămas restricţionată. Oficialii au confirmat că reprezentanţii sau compania Lidl nu au primit ameninţări cu bombă înainte de explozie.

Autorităţile germane încearcă să afle cauza exactă a exploziei şi motivul atacului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul, la doar o zi după explozia la o fabrică 

Incidentul de la Lidl vine la doar o zi, după ce o altă explozie a avut loc la o fabrică a companiei alimentare Wild, în orăşelul Eppelheim, tot în landul german Baden-Württemberg. Un angajat a fost rănit după explozia unui colet-capcană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Explozie la sediul central al companiei Lidl din Germania: Cel puțin trei persoane au fost rănite