Antena Meniu Search
x

Micuţa Danka, fetiţa de 2 ani dispărută în Serbia, a fost ucisă. Doi bărbați au mărturisit crima

Deznodământ trist în cazul micuţei Danka Ilic. Poliția din Serbia a arestat două persoane care au mărturisit, în această dimineaţă, că au ucis-o pe fetiţa de 2 ani dată dispărută încă de săptămâna trecută. Anunţul a fost făcut chiar de președintele ţării, Aleksandar Vučić, care a precizat că autorităţile au fost conduse şi spre locul unde au aruncat cadavrul copilului. Anunţul vine după ce luni, un video filmat în Viena şi distribuit de presa sârbă sugera că fetiţa ar fi fost răpită de două femei de origine română. Una dintre cele două femei a povestit pentru presa din Austria că trăieşte un coşmar după ce a fost acuzată pe nedrept că a răpit-o pe copilă. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 14:12

Micuţa Danka, fetiţa de 2 ani dispărută în Serbia, a fost găsită moartă. Copila a fost ucisă de doi bărbați

Dimineaţa a început cu un anunţ sfâşietor în Serbia. Președintele Aleksandar Vučić a transmis că, din păcate, micuţa Danka Ilic a fost ucisă de doi bărbaţi, ambele persoane mărturisind crima. 

"Avem vești proaste despre acest copil, poliția a arestat două persoane care au comis uciderea micuței Danka. Au mărturisit... Și acum sunt duși la locul crimei. Cu ce fel de monștri avem de-a face", a declarat președintele Aleksandar Vučić.

Danka, găsită moartă. A fost ucisă, apoi aruncată într-o râpă  

Este anunţul care pune capăt celor 9 zile de căutări pentru micuţa Danka.

Pe acelaşi subiect

Crima ar fi fost comisă de doi bărbaţi de 50 de ani. Au dat cu maşina peste copilă şi pentru a-şi ascunde fapta au băgat cadavrul în portbagaj şi l-au aruncat într-o râpă. Totul a avut loc pe 26 martie, în jurul orei 13.52, adică la numai 7 minute după ce fetița a dispărut.

Românce suspectate că au răpit copila

Poliţia a declanşat o operaţiune de căutare uriaşă. Se specula chiar că fetiţa ar fi fost răpită şi trecută graniţa în România sau Ungaria, iar lunea aceasta un videoclip filmat în Viena sugera că Danka ar fi fost răpită de două românce.  După ce videoclipul filmat de un cetăţean sârb a devenit viral, site-ul austriac "Kosmo" a anunțat că le-a găsit pe cele două femei, iar misterul a fost rezolvat - nu au nicio legătură cu dispariţia copilei.  Una dintre cele două femei a povestit pentru presa din Austria că a trăieşte un coşmar după ce a fst acuzată pe nedrept că a răpit-o pe copilă

"Ce pot să spun? Sunt în iad de duminică! Eram în Wels când am primit câteva mesaje în timpul nopții că un filmuleț cu chipul meu era distribuit pe toate rețelele de socializare, inclusiv la televiziunile din România și din Serbia, și că sunt căutată din cauza unui copil dispărut. În imagini sunt eu cu fiica mea", a mărturisit femeia pentru Kosmo.

Românca a povestit că a cerut ajutorul poliției din Wels încă de duminică, dar a fost trimisă acasă şi sfătuită să se prezinte la poliția din Viena, din districtul în care locuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Micuţa Danka, fetiţa de 2 ani dispărută în Serbia, a fost ucisă. Doi bărbați au mărturisit crima