Antena Meniu Search
x

Foto Cum arată certificatul de competențe digitale obținut de Elon Musk în 1989, la vârsta de 17 ani. Profesorii, nevoiți să-l testeze de două ori

Maye Musk, mama cunoscutului antreprenor Elon Musk, a publicat certificatul de competențe digitale pe care acesta l-a primit la vârsta de 17 ani, atunci când profesorii de la Universitatea din Pretoria, Africa de Sud, i-au acordat cele mai bune calificative la programare și operarea pe calculator.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.03.2021, 12:46

antreprenorul Elon Musk
Elon Musk - DPA Images / Hannibal Hanschke via Hepta
  • Elon Musk are o avere de aproximativ 185 de miliarde de dolari, în prezent

"Ți-am găsit testul de aptitudini la computer de când aveai 17 ani. Dacă îmi amintesc corect, au fost nevoiți să te retesteze pentru că nu au văzut niciodată o notă atât de mare. Nu e de mirare că ești un inginer strălucitor", a scris pe Twitter mama lui Elon Musk.

Pe certificatul ce datează din 1989 se poate observa și nota obținută de fondatorul Tesla: A+, cea mai mare din sistemul educațional din Africa de Sud, echivalentul unui 10 cu felicitări din România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Creșterea averii lui Musk, cea mai rapidă din istorie

Elon Musk a început anul 2020 cu o avere de circa 27 de miliarde de dolari şi abia dacă se încadra în topul celor mai bogaţi 50 de oameni.

Creşterea de peste nouă ori a preţului acţiunilor Tesla în ultimul an, alături de pachetul generos de beneficii, i-a mărit averea netă cu peste 150 de miliarde de dolari.

Elon Reeve Musk (născut pe 28 iunie 1971) este fizician, inginer, designer și proiectant industrial, inventator și inovator, programator și creator de software, antreprenor tehnologic și filantrop. Este cetățean al Africii de Sud, al Statelor Unite (unde a trăit în cea mai mare parte a vieții și trăiește în prezent) și al Canadei.

Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX, co-fondator, director executiv și arhitect de produs al Tesla, fondatorul The Boring Company, co-fondator al Neuralink; și co-fondator al OpenAI.

Antreprenorul a declarat că scopul SpaceX / Tesla se învârte în jurul viziunii lui de "a schimba lumea și de a ajuta umanitatea".

Obiectivele lui Elon Musk sunt de a reduce încălzirea globală prin producerea și consumul de energie sustenabilă și reducerea riscului existențial al dispariției omului, prin stabilirea colonizarea planetei Marte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum arată certificatul de competențe digitale obținut de Elon Musk în 1989, la vârsta de 17 ani. Profesorii, nevoiți să-l testeze de două ori