Antena Meniu Search
x

Video Ele sunt româncele găsite moarte în Italia. Maria și Delia, două prietene unite de aceeași soartă tragică

Două românce au fost găsite fără suflare, în ipostaze şocante, în casele lor din Sicilia. Cele două locuiau aproape una de cealaltă şi erau prietene, ceea ce îi duce cu gândul pe anchetatori la ipoteza unei duble crime. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 05.01.2024, 13:56

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 4 dimineața, în urma unui incendiu la una dintre case. Acolo au ajuns prima dată pompierii și au găsit cadvrul unei dintre femei carbonizat. Se pare că incendiul ar fi pornit de la un fotoliu care luase foc în spatele acesteia. Așa descrie presa italiană scena de la fața locului.

Iar mai târziu, la o distanță de 150 - 220 de metri, a fost găsită și cea de-a doua femeie, într-o baltă de sânge. Se pare că românca ar fi avut mai mult lovituri prin înjunghiere.

Maria și Delia erau prietene

Cele două femei găsite moarte se numeau Maria Rus (57 de ani) și Delia Zarniscu (58 de ani), erau prietene și locuiau foarte aproape una de cealaltă, potrivit La Repubblica.

Pe acelaşi subiect

Maria era din Cluj, în timp ce prietena ei Delia era de loc din Hunedoara.

Este o anchetă de amploare în acest moment.

Mai multe persoane sunt audiate și se merge pe ipoteza dublei crime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Ele sunt româncele găsite moarte în Italia. Maria și Delia, două prietene unite de aceeași soartă tragică