Antena Meniu Search
x

CUMPLIT! Mafioţii din Italia au ca model ISIS pentru a fi şi mai înspăimântători: “Sunt obsedaţi de moarte”

Este CUMPLIT ce se petrece în Italia! Un judecător face dezvăluiri cutremurătoare: mafioţii din ţară au început să copieze ISIS în ce priveşte aspectul şi modul de organizare, pentru a crea şi mai multă spaimă.

Este CUMPLIT ce se petrece în Italia! Un judecător face dezvăluiri cutremurătoare: mafioţii din ţară au început să copieze ISIS în ce priveşte aspectul şi modul de organizare, pentru a crea şi mai multă spaimă.

Astfel, mafioţii au început să îşi lase barbă. Deşi nu au niciun plan de a se converti la islam, mafioţii îi admira pe jihadişti că nu iau prizonieri. În acest sens, mafioţii au ajuns să nu mai aibă niciun fel de respect pentru viaţă umană, a declarat judecătorul Nicola Quatrano.

“Atât mafioţii, cât şi teroriştii sunt obsedaţi de moarte, iar asta îi uneşte”, a precizat judecătorul. El a făcut aceste afirmaţii după ce a trimis la închisoare 43 de membri ai Camorra.

Quatrano a adăugat că tinerii mafioţi flirtează cu moartea pentru a da un sens vieţii lor. “Ambele grupări sunt obsedate de moarte. Poate că s-au îndrăgostit de această idee, caută să şi-o pună în aplicare, aproape că acesta este singurul mod în care pot da un sens vieţii lor”.

Un astfel de exemplu este mafiotul Emanuele Sibillo, care şi-a lăsat barbă precum jihadiştii. Acesta a fost ucis anul trecut, avea vârsta de 19 ani.

Judecătorul a afirmat că Sibillo este considerat acum un erou şi este venerat ca un sfânt.

Una dintre grupările de tineri mafioţi din Napoli şi-a luat chiar şi numele de “Barbuti”, care se traduce prin “bărboşii”. “În mintea lor, ISIS reprezintă ferocitatea şi lipsa de teamă. Este un simbol al luptei împotriva statului, împotriva instituţiilor şi împotriva altor grupări”, a declarat Vincenzo Morgese, un oficial care se ocupă de delincvenţii minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » CUMPLIT! Mafioţii din Italia au ca model ISIS pentru a fi şi mai înspăimântători: “Sunt obsedaţi de moarte”