Antena Meniu Search
x

Scene dramatice în Spania: Un bărbat a fost împuns în scrot de un taur, în timpul coridelor. Alte două persoane au fost rănite (VIDEO)

Trei persoane au fost atacate de taur în timpul cunoscutului festival de la Pamplona. Un bărbat a fost străpuns în scrot. 

Trei persoane au fost atacate de taur în timpul cunoscutului festival de la Pamplona. Un bărbat a fost străpuns în scrot. 

Potrivit informaţiilor furnizate de Crucea Roşie, trei persoane au fost duse la spital, după ce au fost rănite de tauri.

Dintre acestea, una a fost lovită în piept, alta în picior, iar un ghinionist a fost împuns în scrot.

Două dintre victime au 29 şi 35 de ani, iar cea de-a treia 46.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini şocante surprinse de posturile de televiziune au arătat cum un bărbat a fost aruncat în aer de un taur, înainte de a fi trântit la pământ.

Un alt taur a agăţat pantalonii unui bărbat şi l-a legănat în aer câteva secunde, înainte de a-l doborî la pământ.

Autorităţile se aşteaptă ca numărul răniţilor să crească, scrie The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Scene dramatice în Spania: Un bărbat a fost împuns în scrot de un taur, în timpul coridelor. Alte două persoane au fost rănite (VIDEO)