Antena Meniu Search
x

DRAMATIC! O echipă de televiziune filmează MOMENTUL ŞOCANT în care pilotul unui avion prăbuşit în Florida este DEVORAT de un crocodil (VIDEO)

Scene de groază surprinse de echipa unei televiziuni, după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni, de tipul Cessna 152, în Florida. 

Scene de groază surprinse de echipa unei televiziuni, după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni, de tipul Cessna 152, în Florida. 

Potrivit Daily Mail, singura persoană care se afla în aparat la momentul prăbuşirii a fost pilotul, al cărui nume nu a fost făcut public.

Avionul s-a prăbuşit miercuri, într-o zonă mlăştinoasă, în apropiere de Homestead, la locul tragediei făcându-şi apariţia la scurt timp o echipă de la televiziunea WPLG.

Aflaţi la bordul unui elicopter, jurnaliştii au surprins de la înălţime o scenă cumplită: un crocodil devora nestingherit trupul pilotului!

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

LOVITURĂ în cazul preotului Cristian Pomohaci! O escortă masculină de lux face DEZVĂLUIRI INCENDIARE: "Îi plac băieţii, mi-a fost client" (VIDEO)​

MĂCEL, noaptea trecută, într-o închisoare de maximă securitate! Zeci de deţinuţi au fost ÎNJUNGHIAŢI, TORTURAŢI până la moarte sau DECAPITAŢI​

Se schimbă legea RCA! Ce se va întâmpla cu plăcuţele de înmatriculare din 12 iulie​

O tânără de 28 de ani şi-a BĂTUT CRUNT mama, a legat-o, apoi şi-a UCIS bunica! A înjunghiat-o cu furculiţa până a murit. Şi asta nu e tot ... (VIDEO)​

78 de MORŢI şi zeci de RĂNIŢI, într-un GROAZNIC ACCIDENT de camion! IMAGINI DRAMATICE

PRIMA DECLARAŢIE dată de Cristi Boureanu după ce a fost ARESTAT! "Poliţistul mi-a spus că o să vadă toată ţara cât de prost sunt şi mi-a arătat un deget care ... "

Se va întâmpla din septembrie! MARELE ANUNŢ făcut de Victor Ponta

O nouă PISTĂ în cazul morţii Andradei, studenta la Medicină care s-a aruncat de la etaj, în Oradea! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea TRAGEDIEI

BNR a pus în circulaţie o nouă MONEDĂ! Ce valoare are şi cum arată​

IMPACT DEVASTATOR! O tânără de 33 de ani este ZDROBITĂ de o maşină, în timp ce traversează neregulamentar! Totul a fost filmat (VIDEO ŞOCANT)​

Un nou caz de VIOLENŢĂ EXTREMĂ între eleve! O gaşcă de fete i-au cărat PUMNI 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » DRAMATIC! O echipă de televiziune filmează MOMENTUL ŞOCANT în care pilotul unui avion prăbuşit în Florida este DEVORAT de un crocodil (VIDEO)