Antena Meniu Search
x

Cursa Malaysia Airlines a fost ÎNGHIŢITĂ în "TRIUNGHIUL DIAVOLULUI"

După ce avionul compniei Malaysia Airlines a dispărut misterios, 12 ţări s-au mobilizat pentru a găsi rămăşiţele aeronavei. Toată lumea încearcă să găsească o explicaţie mai ales că de aproape o săptămână nu s-a găsit nici o urmă a aeronavei. Ca şi când avionul Boeing 777 nu ar fi existat.

 Aşa că unii experţi au lansat o teorie şocantă conform căreia zborul 370 ar fi fost înghiţit în Triunghiul Diavolului, o zonă "vinovată" de dispariţia inexplicabilă a multor ambarcaţiuni sau avioane.

De asemenea, unii spun că Triunghiul Diavolului ar fi chiar mai periculos decât faimosul Triunghi al Bermudelor.

Astfel, avionul cu 239 de oameni la bord ar fi fost înghiţit în "Triunghiul Diavolului", deasupra Mării Diavolului. Avionul se afla în momentul dispariţiei în „aria de influenţă" a acestei regiuni.

Supranumită şi "Triunghiul Bermudelor din Pacific" sau "poarta către o altă dimensiune", zona este responsabilă de cele mai ciudate fenomene.

Zeci de avioane ori sute de nave, de marfă, militare sau turistice, aparţinând vreunei mari puteri, ori având dimensiuni uriaşe, şi-au găsit sfârşitul în Marea Diavolului, supranumită şi Triunghiul Dragonului.

"Este poarta către o altă dimensiune!", este de părere un cercetător nipon, care susţine că misterioasele dispariţii au implicat apariţia unor lumini ciudate şi a unor obiecte greu de identificat.

Asupra regiunii cu ape învolburate, adânci şi periculoase planează cel mai mare mister de la descoperirea Triunghiului Bermudelor încoace.

sursă: ziarulevenimentul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cursa Malaysia Airlines a fost ÎNGHIŢITĂ în "TRIUNGHIUL DIAVOLULUI"