Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dacă există un loc dincolo, poate ne vom revedea. Oricum ești paradisul meu”. Mesajul sfâșietor transmis de o vedetă TV din Turcia pentru iubitul său mort

Până când moartea ne va despărți. Multe planuri de viitor năruite și distruse pentru totdeauna precum clădirile prăbușite în cutremurele de 7,7 și 7,6 care au îngenunchiat Turcia și Siria.

de Monica Palade

la 14.02.2023, 17:19

Amintiri, povești de iubire, familii decimate pe vecie și jumătăți rămase să ducă existența mai departe. O vedetă TV din Turcia, Aşkım Burce Tunay, a transmis un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare în memoria iubitului său, Yiğit Can Datlı, care și-a pierdut viața în urma seismului.

Dumnezeu spune că pe oricine îl iubești mai mult decât pe El, ți-l va lua înainte

Împărtășind pierderea pe contul său de socializare, Tunay a scris: „Aveam mai multe planuri. Aveam multe lucruri de făcut. Am râs mult, ne-am certat mult. Acum, m-ai părăsit și tânjesc după vocea ta, Datlı. Dacă există un alt loc, poate ne vom revedea cândva acolo. Altfel, știi oricum că ești paradisul meu... Dumnezeu spune că pe oricine îl iubești mai mult decât pe El, ți-l va lua înainte. Nu suntem la jumătatea drumului, dar suntem deja în apocalipsă. Nu am îndrăznit să îți văd fața. De fapt, a fost modul meu de a mă înșela să cred că dacă nu te privesc mort, încă mai ești în viață. Dar ar fi trebuit să te privesc pentru ultima oară, să-ți spun că te iubesc. Știu că mă urmărești de undeva. Inima mea este casa ta, promit că voi încerca să am grijă de ea”, a scris tânăra.

Ulterior, ea a postat și o imagine cu mormântul iubitului său, alături de mesajul: „Nu ți-ar plăcea să plâng, așa că iartă-mă. Plâng foarte mult”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » "Dacă există un loc dincolo, poate ne vom revedea. Oricum ești paradisul meu”. Mesajul sfâșietor transmis de o vedetă TV din Turcia pentru iubitul său mort