Antena Meniu Search
x

Video "Dacă n-ar fi fost fiul meu, nu aș mai fi aici". Un băiat român şi-a salvat de două ori mama, în Italia. Denis a fost premiat de autorităţile locale

Denis, un băiat român de 13 ani din Italia, a fost premiat de autorităţile locale după ce a salvat de două ori viaţa mamei sale, Florina. Deşi experienţele de viaţă l-au maturizat mult prea devreme, Denis este mereu cu zâmbetul pe buze, iar rezultatele la şcoală sunt excelente. 

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 11:49

Vezi și

Florina, mama lui Denis, a trecut printr-o serie de încercări medicale grave.

Mai întâi un tromboembolism pulmonar, apoi cancerul. Două probleme de sănătate foarte grave care, în ultimele luni, au pus-o la încercare pe Florina. Totuși, dacă acum poate privi cu speranță spre viitor, este doar datorită fiului ei Denis, în vârstă de 13 ani, care i-a salvat viața în două ocazii diferite. Luând situaţia în propriile mâini, nu a ezitat să cheme ambulanţa când și-a văzut mama în dificultate, deși ea l-a rugat să nu ceară ajutor, pentru că nu voia să meargă la spital.

"Dacă n-ar fi fost fiul meu, nu aș mai fi aici", a declarat Florina pentru Brescia Oggi.

Denis are rezultate excelente la învăţătură

Pe acelaşi subiect

Deși experiențele de viață l-au maturizat mai devreme, Denis nu și-a pierdut zâmbetul şi este mereu înconjurat de prieteni. 

Pe lângă faptul că este un erou, băiatul român are performanţe excelente la învăţătură.

Este un elev dedicat, în clasa a VIII-a, la o şcoală din Rosà,iar pasiunea lui este matematica. Mesajul său către ceilalți tineri este să fie întotdeauna atenți și empatici față de cei din jur: "Semenilor mei, și nu numai, vreau să le transmit să fie mereu înțelegători și atenţi la ceilalți".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » "Dacă n-ar fi fost fiul meu, nu aș mai fi aici". Un băiat român şi-a salvat de două ori mama, în Italia. Denis a fost premiat de autorităţile locale