Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI incredibile despre teroristul fan al echipei Arsenal: Khuram Butt a avut acces la tunelul de sub Parlamentul londonez: "E o ruşine pentru MI5"

Ies la iveală noi informaţii incredibile despre atacatorii din Londra! Khuram Butt, unul dintre cei trei terorişti responsabili de atacul de sâmbătă, a lucrat la metrou si avea acces la tunelul de sub Parlament.

Ies la iveală noi informaţii incredibile despre atacatorii din Londra! Khuram Butt, unul dintre cei trei terorişti responsabili de atacul de sâmbătă, a lucrat la metrou si avea acces la tunelul de sub Parlament.

Daily Mail notează că poliţia britanică şi MI5 au insistat că unul dintre atacatorii de pe London Bridge nu putea fi considerat periculos, deşi a avut o tentativă de a ajunge în Siria, în 2015, avea legături cu unul dintre cei care s-au făcut responsabili de atacurile teroriste din 7 iulie 2005 şi a apărut într-un documentar difuzat în urmă cu un an de postul de televiziune Channel 4.

Citeşte şi Ies la iveală noi DETALII ŞOCANTE despre atacatorii din Londra! Unul dintre TERORIŞTI a scris un ultim mesaj pe WhatsApp, altul a făcut o VIZITĂ SURPRIZĂ (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 27 de ani, împreună cu alţi doi predicatori foarte cunoscuţi, au fost filmaţi certându-se cu mai mulţi ofiţeri de poliţie din cauza unul steag ISIS pe care îl fluturau într-un parc.

Potrivit sursei citate, Khuram Butt se afla în vizorul serviciilor de informaţii de peste doi ani, dar, la patru luni după ce a apărut în documentarul de pe Channel 4, i s-a permis să lucreze la metroul din Londra şi să aibă acces la tunelul de sub Parlamentul britanic, el lucrând chiar la staţia Westminster.

"Implicarea sa în atentat este o ruşine pentru poliţie şi MI5 care nu suspectau că planuieste un atac", scrie Daily Mail.

Butt îi numea pe musulmanii fără barbă necredinciosi, nu discuta direct cu femeile şi a fost dat afară dintr-o moschee pentru că a strigat la credinciosi că nu se comporta ca nişte musulmani adevarati. De asemenea, a lansat injurii şi a amenintat un lider musulman britanic care s-a pronunţat impotriva celor doi islamisti care l-au ucis in 2013 pe soldatul Lee Rigby.

Khuram Butt, de origine pakistaneză, a scris la profilul de la WhatsApp un verset din Coran. Ultimul mesaj trimis de terorist datează din 31 mai, cu trei zile înainte de a comite sângerosul atac. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » DEZVĂLUIRI incredibile despre teroristul fan al echipei Arsenal: Khuram Butt a avut acces la tunelul de sub Parlamentul londonez: "E o ruşine pentru MI5"