Antena Meniu Search
x

Video De ce a lipsit Regina Elisabeta de la ceremonia din Catedrala Sf. Paul. Jubileul de Platină, marcat de incidente

Regatul Unit continuă astăzi festivităţile pentru Jubileul de Platină cu o ceremonie în Catedrala Sf. Paul din Londra. Regina, însă, se bucură de recunoştinţa celor din jur de acasă, din faţa televizorului. Majestatea Sa nu a putut fi prezentă la eveniment din cauza dificutăţilor de mişcare. Totuşi, majoritatea membrilor familiei regale, inclusiv Ducele şi Ducesa de Sussex, au încântat cu prezenţa întreaga audienţă.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 18:26

Vezi și

Globul Commonwealth-ului Națiunilor a fost aprins aseară la Castelul Windsor. Cu zâmbetul pe buze, Regina Elisabeta a II-a a făcut onorurile. 3.500 de făclii au luminat din curtea Castelului până în Palatul Buckingham. În timpul ceremoniei, pe faţada Palatului au fost proiectate imagini spectaculoase cu monarhul, de la începutul domniei şi până în prezent. La fel s-a întâmplat în mai multe locaţii cheie din Regatul Unit.

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a: 70 de ani de domnie 

Festivităţile au continuat pe parcursul zilei. "Regina este frumoasă! Chiar dacă îmbătrâneşte, arată vibrant ca întotdeauna!", spune un admirator. "Regina arată minunat, la fel şi întreaga familie. Este minunat să îi putem vedea pe ecran", crede un altul. "Este minunat să onorăm ceea ce a făcut Regina timp de 70 de ani".

Regina Marii Britanii a lipsit de la ceremonia din a doua zi de festivităţi

Pe acelaşi subiect

Însă în cea de-a doua zi dedicată ceremoniilor, Regina nu a mai putut fi prezentă, din cauza dificultăţilor de mişcare. La Catedrala Sf. Paul din Londra, Ziua Recunoştinţei a fost onorată în schimb de membrii familiei regale. Inclusiv Ducele și Ducesa de Sussex au fost prezenţi. Ieri, cei doi au luat prânzul alături de ceilalţi membri ai familiei şi au prezentat-o pentru prima dată pe micuţa Lilibet Reginei Elisabeta. Prinţul Charles a fost cel care i-a ţinut astăzi locul Majestăţii Sale. Acesta a sosit la ceremonie alături de Ducesa de Cornwall, Camilla. 

Incidente la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

Festivităţile nu au fost lipsite nici de incidente. Doi membri ai Forţelor Armate Regale, care făceau parte din garda militară de onoare, au leşinat pe scările Catedralei. Starea lor s-a îmbunătăţit, însă, pe parcursul evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » De ce a lipsit Regina Elisabeta de la ceremonia din Catedrala Sf. Paul. Jubileul de Platină, marcat de incidente