Antena Meniu Search
x

Decizie HALUCINANTĂ! Medici și asistente de la un spital din Cardiff, OBLIGAȚI să plătească amenzi de 12,8 milioane de lire pentru că au PARCAT la locul de muncă

Medicii și asistentele medicale de la University Hospital of Wales (UHW) din Cardiff au fost obligați să plătească amenzi de 12,8 milioane de lire pentru că au parcat lângă spital, scrie www.express.co.uk.

Medicii și asistentele medicale de la University Hospital of Wales (UHW) din Cardiff au fost obligați să plătească amenzi de 12,8 milioane de lire pentru că au parcat lângă spital, scrie www.express.co.uk.

Decizia a fost anunțată de tribunalul din Cardiff, după ce o firmă particulară, care se ocupă de parcarea de lângă spital, a dat în judecată 75 angajați ai spitalului, pe motiv că aceștia nu și-au plătit taxele pentru locurile de parcare. Firma s-a decis să acționeze astfel, după ce numărul amenzilor a ajuns la 100.000.

Spitalul UHW are 6.000 de angajați, însă numai 1.800 de locuri de parcare, astfel că mulți dintre angajați au fost nevoiți să parcheze pe locurile destinate vizitatorilor.

"În aprilie anul trecut, conducerea spitalului a ajuns la un acord cu firma Indigo pentru a îmbunătăți situația în legătură cu parcarea spitalului UHW. Ca un gest de bunăvoință față de utilizatorii parcării, toate amenzile de până la sfârșitul lunii martie 2016 au fost anulate. În plus, valoarea unei amenzi a fost redusă la 10 lire sterline, în cazul în care e plătită în 14 zile. Însă, în ciuda acestor lucruri, mai mulți angajați au refuzat că plătească pentru parcare. În plus, au ignorat și somațiile de plată și nici nu au acceptat să se adreseze justițieiȚ, a explicat situația un purtător de cuvânt al firmei Indigo.

Ca urmare a deciziei tribunalului din Cardiff, una dintre asistente trebuie să achite o amendă de 150.000 de lire sterline, respectiv 128 de lire sterline pentru fiecare amendă primită, la care se adaugă 26 de lire sterline pentru cheltuieli de judecată.

“Această sentință este devastatoare pentru doctorii și asistentele din țară. Au permis unei firme private să facă asta. Nu mai există nicio limită de bun-simț. Acum, trebuie doar să analizăm situația, pentru că un apel ar costa mulți bani. Acest proces a fost ca o luptă între David și Goliat, iar David a pierdut”, a declarat Sue Prior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Decizie HALUCINANTĂ! Medici și asistente de la un spital din Cardiff, OBLIGAȚI să plătească amenzi de 12,8 milioane de lire pentru că au PARCAT la locul de muncă