Antena Meniu Search
x

A fost găsită Denisa, tânăra româncă dispărută de trei luni în Londra

Denisa Valentina Olteanu, românca de 21 de ani dată dispărut în Londra de aproape trei luni de zile, a luat legătura cu mama ei şi este bine.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.11.2019, 06:14

Denisa Valentina Olteanu, românca dată dispărută în Londra, şi-a sunat mama
A fost găsită Denisa Valentina Olteanu, tânăra româncă dispărută de trei luni în Londra - Facebook

Denisa Valentina Olteanu, românca de 21 de ani dată dispărut în Londra de aproape trei luni de zile, a luat legătura cu mama ei şi este bine.

Apelul lansat de mama Denisei Olteanu, românca dispărută în Londra din luna august, a avut succes. Tânăra de 21 de ani şi-a sunat mama, explicându-i că este bine.

Disperată, femeia, care locuieşte în Italia, contactase celebra emisiune ‘Chi l’ha Visto’, în speranţa că cineva o vede pe fată şi poate da informaţii care să ducă la găsirea ei.

Denisa Valentina Olteanu a fost văzută ultima dată în 14 august

În septembrie 2018, Denisa Valentina Olteanu a plecat din Mondovi, Italia, ca să lucreze într-un restaurant din Londra, în Marea Britanie.  

Anul acesta, în 8 august, fata trebuia să se întoarcă în Italia, în vacanţa de vară. În 7 august, Denisa a vorbit cu mama ei la telefon şi, de atunci, familia fetei nu a mai ştiut nimic de ea.

Ultima mărturie legată de Denisa a fost dată de o fată care ar fi văzut-o pe Denisa în 14 august, într-o sală de jocuri din Londra. Românca a fost surprinsă de camerele de supraveghere, ulterior autorităţile confirmând că este vorba despre Denisa Olteanu.

Din acea zi, fata nu a mai fost văzută de nimeni. Pe telefon nu a mai răspuns, iar mesajele trimise de familie apăreau ca nefiind citite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » A fost găsită Denisa, tânăra româncă dispărută de trei luni în Londra