Antena Meniu Search
x

Denisa a dispărut fără urmă în Londra. Mama fetei e disperată, ultima dată i-a auzit vocea în urmă cu trei luni

Denisa Valentina Olteanu, o româncă de 21 de ani, este dispărută de aproape trei luni. Ultima dată a fost văzută în 14 august. De atunci, fata este de negăsit. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.11.2019, 11:16

Denisa Valentina Olteanu a dispărut în Londra
Denisa a dispărut fără urmă în Londra. Mama fetei e disperată, ultima dată i-a auzit vocea în urmă cu trei luni - Facebook

Denisa Valentina Olteanu, o româncă de 21 de ani, este dispărută de aproape trei luni. Ultima dată a fost văzută în 14 august. De atunci, fata este de negăsit. 

În septembrie 2018, Denisa Valentina Olteanu a plecat din Mondovi, Italia, ca să lucreze într-un restaurant din Londra, în Marea Britanie.  

Anul acesta, în 8 august, fata trebuia să se întoarcă în Italia, pentru vacanţa de vară. Familia Denisei nu mai ştie nimic de ea din 7 august, atunci când a vorbit cu mama ei la telefon.

Ultima mărturie legată de tânăra româncă aparţine unei fete care ar fi văzut-o pe Denisa în 14 august, într-o sală de jocuri din Londra. Românca a fost surprinsă de camerele de supraveghere, ulterior autorităţile confirmând că este vorba despre Denisa Olteanu.

Denisa este dispărută de trei luni, în Londra

Din acea zi, fata nu a mai fost văzută de nimeni. Pe telefon nu a mai răspuns, iar mesajele trimise de familie apar ca nefiind citite, scrie cuneodice.it

Mama Denisei este disperată şi se teme de ce este mai rău. Femeia a cerut ajutorul şi în emisiunea ‘Chi l’ha Visto’, pe Rai Tre, în speranţa că cineva o vede pe fată şi poate da informaţii care să ducă la găsirea ei.

Semnalmente Denisa Valentina Olteau:

Denisa are 1,60 m înălţime, aproximativ 50 de kilograme, părul blond spre șaten și ochii căprui, anunţă Poliţia Română într-un comunicat.

Ca semne distinctive, tânăra originară din Pojorîta, Suceava, are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu o pasăre colibri, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii și fratelui său, scrise în chineză.

Toți cei care o recunosc și știu unde se află Denisa Valentina Olteanu, sunt rugați să o anunțe pe mama sa, Maria, la numărul de telefon 00393804626456 (Italia).

Potrivit poliţiştilor români, fata este căsătorită cu un cetăţean albanez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Denisa a dispărut fără urmă în Londra. Mama fetei e disperată, ultima dată i-a auzit vocea în urmă cu trei luni