Antena Meniu Search
x

Ucrainenii au lovit cu drone mai multe depozite de petrol din regiunea Rostov

Mai multe depozite de petrol au luat foc în urma unui atac cu drone, marţi dimineaţă, în oraşul Azov din regiunea Rostov, din sudul Rusiei, au anunţat autorităţile, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 09:14

atac drone Rusia
Ucrainenii au lovit cu drone mai multe depozite de petrol din regiunea Rostov - X

"Potrivit datelor preliminare, nu există victime", a scris pe Telegram Vasili Golubev, guvernatorul regiunii Rostov, care se învecinează cu Ucraina, potrivit News.ro.

Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă a precizat că incendiul s-a extins cuprinzând un volum de 5.000 de metri cubi de combustibil, iar câteva zeci de pompieri cu 21 de echipamente se luptă cu focul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei. Kievul a declarat adesea că vizând infrastructura energetică, militară şi de transport a Rusiei subminează efortul de război al Moscovei.

Pe acelaşi subiect

Oraşul Azov este situat pe râul Don şi se află la aproximativ 16 kilometri de Marea Azov.

Ucraina, cu speranțe la Summit-ul de pace din Elveția 

Summitul de pace din Elveţia s-a încheiat fără nicio concluzie clară. Participanţii au cerut însă respectarea integrităţii teritoriale a Ucrainei. Declaraţia finală a fost semnată de 84 de ţări, dar nu şi de aliaţii Rusiei, printre care Brazilia şi India. După ce Putin a ameninţat cu războiul nuclear, Macron a mers la discuţii cu valiza în care erau codurile de lansare a rachetelor nucleare. 

Liderul de la Kiev l-a atacat din nou pe omolgul său Vladimir Putin, pe care l-a numit agresor. Totuşi, Zelenski este dispus să puna capăt războiului în orice moment, cu o singură condiţie. "În ceea ce privește negocierile cu Rusia, am spus deja, Rusia poate începe negocierile cu noi mâine, fără nicio întârziere, dacă trupele sale se retrag de pe teritoriile noastre".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Ucrainenii au lovit cu drone mai multe depozite de petrol din regiunea Rostov