Antena Meniu Search
x

Destinul tragic al femeii care a avut curajul să înfrunte un renumit clan mafiot din Italia

Una dintre cele mai dificile anchete din Italia, dispariţia Mariei Chindamo, este pe punctul de a fi finalizat, autorităţile italiene primind informaţii conform cărora aceasta a fost ucisă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.01.2021, 21:52

Maria ar fi fost ucisă
Maria avea 42 de ani când a dispărut, în mai 2016 - Daily Star
  • Maria Chindamo a dispărut în mai 2016.
  • Maria Chindamo avea 42 de ani la momentul dispariţiei.

Maria Chindamo, o afaceristă de 42 de ani, locuia la Limbadi, în regiunea Calabria.

Conform Daily Star, Maria era vecină cu un bărbat care avea legături puternice cu celebrul clan de mafioţi Ndrangheta.

Bărbatul căuta să-şi extindă domeniul aflat în proprietatea sa şi a pus ochii pe terenul deţinut de vecina lui.

A făcut presiuni nenumărate pentru a pune stăpânire pe terenul Mariei Chindamo, însă aceasta a rezistat eroic.

Însă, pe 6 mai 2016, Maria a dispărut de pe faţa Pământului. Era la ferma sa, iar de atunci nu a mai fost văzută de nimeni.

După mai bine de patru ani şi jumătate de la dispariţia afaceristei, autorităţile italiene au primit informaţii conform cărora aceasta a fost ucisă.

Informaţiile ar fi provenit de la Antonio Cossidente, un fost mafiot care a trecut de partea autorităţile începând să colaboreze cu aceştia pentru destrămarea grupărilor de crimă organizată.

Cossidente ar fi primit informaţiile despre uciderea Mariei de la Emanuele Mancuso, un fost membru al clanului Ndrangheta care a ajuns în închisoare şi a decis să taie legăturile avute cu gruparea de crimă organizată.

Soţul Mariei şi-ar fi pus capăt zilelor în 2015

Astfel, conform lui Mancuso, Maria Chindamo a fost răpită pe 6 mai 2016. A fost legată, urcată într-o dubă, dusă la o fermă din apropierea casei sale şi ucisă. Ulterior, trupul neînsufleţit a fost zdrobit, iar cu rămăşiţele rămase au fost hrăniţi porcii de la ferma respectivă.

În baza informaţiilor obţinute, poliţiştii vor efectua mai multe percheziţii, în speranţa că acest caz va putea fi finalizat.

Soţul Mariei Chindamo aparent şi-a pus capăt zilelor în 2015. Poliţiştii căutau să investigheze şi cazul morţii bărbatului, însă dispariţia Mariei a făcut ca ancheta respectivă să fie trasă pe linie moartă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Destinul tragic al femeii care a avut curajul să înfrunte un renumit clan mafiot din Italia