Detalii halucinante despre teroristul de la Ansbach. Ce a ieşit la iveală a îngrozit mapamondul
Sirianul care s-a aruncat în aer duminică, la Ansbach, în numele grupării teroriste Stat Islamic, a fost intervievat de două ori în 2013 de televiziunea naţională bulgară, care a difuzat miercuri fragmente din interviuri.

Sirianul care s-a aruncat în aer duminică, la Ansbach, în numele grupării teroriste Stat Islamic, a fost intervievat de două ori în 2013 de televiziunea naţională bulgară, care a difuzat miercuri fragmente din interviuri.
Mohammad Daleel a petrecut circa un an în Bulgaria, unde a ajuns ilegal din Turcia în iulie 2013. A părăsit ţara balcanică la mijlocul anului 2014, a anunţat miercuri Ministerul de Interne de la Sofia.
În această perioadă, în care “nu a atras atenţia autorităţilor”, a fost intervievat de două ori, în septembrie şi în noiembrie 2013, de televiziunea publică BNT, pentru un reportaj privind migranţii de la Sofia. El s-a prezentat jurnaliştilor drept profesor de matematică, a cărui familie a fost ucisă.
Bărbatul a arătat în faţa camerelor mai multe cicatrici pe picioare, despre care spunea că au fost provocate de obuze.
- O fetiță de 5 ani a fost găsită rătăcind singură în mijlocul deșertului Sahara, cu hainele sfâșiate,...
- Ce l-ar convinge pe Trump să ia în considerare reducerea tarifelor vamale: "Toate țările ne-au contactat"
- Trump a decapitat NSA, cel mai puternic serviciu de spionaj cibernetic din lume. Pare a fi o epurare a...
- Produsele care ar putea deveni "un lux" pentru americanii de rând, după anunțul lui Trump. Hârtia igienică, pe...
- Europa Liberă a anunțat că SUA au oprit transmisiunea prin satelit a postului de televiziune in limba rusă
Citeşte şi Anunţ BOMBĂ despre sirianul care a comis atacul de la Ansbach
În al doilea interviu, s-a declarat victima escrocilor locali, care i-au cerut bani pentru cazare, după care l-au lăsat în stradă. În decembrie 2013, el a primit “protecţie umanitară” din partea Bulgariei. Acest statut, diferit de cel de refugiaţi, nu îi permitea să călătorească în UE fără viză.
Cu toate acestea, a mers în Germania, unde a depus o cerere de azil. Berlinul i-a refuzat cererea şi a vrut să îl extrădeze înapoi în Bulgaria. Procedura a fost suspendată, însă, din cauza problemelor psihice ale tânărului de 27 de ani.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰