Antena Meniu Search
x

Deținut român, spitalizat în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un marocan într-o închisoare din Italia

Un deținut român încarcerat într-o închisoare din Avellino, Italia, a fost rănit grav în urma unui incident și a fost transportat de urgență la spital.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.09.2020, 18:34

Deținutul român are 21 de ani
Deținutul român a fost înjunghiat de un deținut marocan - Irpinia News
  • Deținutul român ar fi fost înjunghiat de un deținut marocan.

Deținutul român a fost înjunghiat în gât de un deținut marocan, în urma unui incident în care a fost implicat și un deținut italian.

Conform Fan Page, incidentul s-a produs luni după-amiaza, iar deocamdată nu se cunoaște motivul care a stat la bază.

Românul, despre care se știe că are 21 de ani, a fost înjunghiat în gât cu un cuțit improvizat, realizat din mânerul unei periuțe de dinți și o lamă de bărbierit.

Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul San Giuseppe Moscati. A fost supusă unei intervenții chirurgicale și va rămâne sub supravegherea medicilor.

Angajații închisorii Bellizzi Irpino, din Avellino, susțin că doar intervenția lor promptă a făcut ca incidentul să nu degenereze, iar deținutul român să poată fi transportat într-un timp rezonabil la spital.

În plus, în interiorul închisorii a demarat o anchetă, iar incidentul i-a făcut pe reprezentanții angajaților din penitenciare să solicite implementarea unor măsuri de urgență care să crească gradul de protecție atât pentru angajații din închisori, cât și pentru deținuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Deținut român, spitalizat în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un marocan într-o închisoare din Italia