Antena Meniu Search
x

Video Dezastru în Odesa. Doi morți și opt răniți, după ce o dronă rusească s-a prăbușit într-un bloc de apartamente

Război în Ucraina. Două persoane au fost ucise, opt rănite și șase sunt încă dispărute după ce o dronă rusească s-a prăbușit sâmbătă într-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, în sudul Ucrainei, au anunțat autoritățile, citate de Reuters.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 11:57

Dronă rusească prăbușită într-un bloc din Odesa: Doi morți și opt răniți
Dronă rusească prăbușită într-un bloc din Odesa: Doi morți și opt răniți - Twitter

"Rusia continuă să lupte împotriva civililor... Una dintre dronele inamice a lovit o clădire rezidențială din Odesa. 18 apartamente au fost distruse", a anunțat președintele ucrainean Volodimir Zelenski într-o postare pe Telegram.

O înregistrare video postată de Zelenski a arătat un bloc avariat și zeci de salvatori în timpul intervenției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șase persoane sunt încă date dispărute

Guvernatorul regional din Odesa, Oleh Kiper, a declarat că se lucrează în continuare la îndepărtarea molozului și că un bărbat a fost scos în viață. Potrivit presei ucrainene, care citează procurori locali, șase persoane sunt încă date dispărute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Dezastru în Odesa. Doi morți și opt răniți, după ce o dronă rusească s-a prăbușit într-un bloc de apartamente