Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri despre lunetista "Bagheera", capturată de armata Kievului. Este căsătorită cu "Dragonul slav", care se laudă că a ucis 100 de ucraineni

O lunetistă de elită, care luptă pentru forţele ruse şi susţine că a omorât peste 40 de persoane, este căsătorită cu un comandant care susţine că a împușcat peste 100 de ucraineni, scrie presa internaţională.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.05.2022, 16:00

Soldaţii au raportat săptămâna aceasta că Irina Starikova, în vârstă de 41 de ani, a fost capturată de forțele ucrainene după ce a fost rănită în lupte. Celebra mamă a doi copii opera în regiunea separatistă Donbas și ar fi provocat peste 40 de victime în timpul atacurilor, scrie Daily Mail.

S-a dezvăluit că ea este căsătorită cu Alexander Ogrenich, în vârstă de 43 de ani, alias Gorynych (Dragonul slav), care a fugit din Belarus, căutat pentru o serie de condamnări și care a ispășit anterior pedeapsa cu închisoarea.

Cuplul de lunetişti luptă împreună pentru Rusia

În așa-numita Republică Populară Donețk, el a condus o „unitate de informații” separatistă în preajma anului 2014 și susține că a ucis peste 100 de ucraineni în diferite lupte. Acest lucru înseamnă că împreună, cuplul pasionat de lupte, care a fost fotografiat recent împreună relaxându-se „între ucideri”, susține că a luat peste 140 de vieți. „Da, am ucis mulţi. Cifra este de peste o sută”, a spus Ogrenich într-un interviu.

Pe acelaşi subiect

El își vede inamicul ca fiind „fasciști ucraineni”, repetând propaganda președintelui rus Vladimir Putin, care susține că forțele sale „denazifică” Ucraina. Bărbatul a recunoscut anterior că, înainte de războiul actual, civilii de pe ambele părți ale liniei au fost prinși în atacurile pro-rușilor alături de care a luptat. 

Într-un interviu acordat unui site de știri din Belarus în urmă cu șase ani, el a declarat că: „Desigur, oamenii pașnici suferă. Nu putem fi perfecți. Se întâmplă când există o grevă în masă - ei bine, nu poți scăpa de ea, știi singur că acesta este război"

Ogrenich a recunoscut, de asemenea, că avea antecedente penale înainte de a fugi din Belarus în Donbas. „Nu o voi ascunde, am convingeri. Am fost condamnat pentru furt și fraudă', a spus el într-un interviu. 

Lunetista este originară din Donețk și are două fiice - Valeria, 11 ani, și Yulia, de nouă ani. În imaginile de ieri, ea a fost surprinsă relaxându-se cu soțul ei și alți militari.  Femeia a fost găsită rănită pe un câmp de luptă din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Dezvăluiri despre lunetista "Bagheera", capturată de armata Kievului. Este căsătorită cu "Dragonul slav", care se laudă că a ucis 100 de ucraineni