Antena Meniu Search
x

SURPRIZĂ! Tânăra filmată făcând amor, în avion, în văzul pasagerilor, era aşteptată acasă de soţ

Femeie surprinsă făcând sex într-o cursă Ryanair, sub ochii pasagerilor, se declară îngrozită de acuzaţiile care i-au fost aduse. Ea susţine că nu s-a întâmplat nimic şi că nu a făcut altceva decât să-i ofere bărbatului un dans în poală.

Femeia surprinsă făcând sex într-o cursă Ryanair, sub ochii pasagerilor, este măritată şi are trei copii. La rândul său, bărbatul este logodit, iar în timp ce el îşi făcea de cap în avion, logodnica sa era acasă, aşteptând să se nască bebeluşul lor.

Tracey Bolton se declară îngrozită de acuzaţiile care i-au fost aduse. Ea susţine că nu s-a întâmplat nimic şi că nu a făcut altceva decât să-i ofere bărbatului un dans în poală.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, s-a declarat şocată că  "o nebunie la beţie" a devenit o senzaţie la nivel mondial.

Săptămâna trecută, mama a trei copii a fost filmată în timp ce părea că face sex cu un bărbat, în avion, sub ochii pasagerilor.

Pe acelaşi subiect

Filmarea a devenit virală pe internet, iar femeia susţine că de când a văzut imaginile, nu se poate opri din plâns.

La rândul său, bărbatul este logodit şi se pregăteşte să devină tată.

Viitorul relaţiei sale nu este însă cunoscut. Ieri, tânărul a mărturisit că iubita sa este supărată foc pe el şi îi face zile fripte.

Citeşte şi: De ce a luat foc blocul turn din Londra. Locatarii clădirii Grenfell Tower fac ACUZAŢII INCREDIBILE! (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » SURPRIZĂ! Tânăra filmată făcând amor, în avion, în văzul pasagerilor, era aşteptată acasă de soţ