Antena Meniu Search
x

Dezvoltatorii imobiliari i-au plătit unui bătrân 17 milioane de dolari să se mute din casa sa!

Un bărbat care a refuzat să se mute din apartamentul său, situat într-un hotel din New York, a fost plătit cu 17 milioane de dolari de către dezvoltatorii imobiliari pentru a-şi părăsi locuinţa.

Herbert Sukenik a fost unul dintre cei patru bărbaţi care s-au opus fraţilor Zeckendorf ce doreau demolarea hotelului Mayflower pentru a construi în acelaşi loc Central Park West, un complex rezidenţial luxos de 15 etaje.

Aici stau acum vedete precum Sting sau Denzel Washington. 

Sukenik avea 73 de ani când fraţii Zeckendorf încercau să-l convingă să plece din apartamentul său. Toţi cei patru bărbaţi care nu doreau să părăsească locuinţele stăteau legal, cu chirie, de peste 30 de ani în apartamentele hotelului Mayflower. 

Ceilalţi bărbaţi au părăsit locuinţele după ce au primit sume de bani. Unul dintre aceştia, Arthur MacArthur IV, fiul unui general faimos din al doilea război mondial, Douglas MacArthur, s-a mulţumit cu 650.000 de dolari pentru a părăsi apartamentul. 

Sukenik însă nu s-a lăsat uşor. Fraţii Zeckendorf au încercat să-l convingă să accepte cecuri de sute de mii de dolari, apoi au trecut la milioane de dolari. 

Bătrânul de 73 de ani s-a lăsat convins abia când dezvoltatorii i-au pus pe masă 17 milioane de dolari. Herbert Sukenik a acceptat să plece. Şi-a cumpărat un alt apartament extrem de luxos, iar la vârsta de 80 de ani a decedat. 

Era singur, niciodată căsătorit şi fără copii!

sursa: theindependent.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Dezvoltatorii imobiliari i-au plătit unui bătrân 17 milioane de dolari să se mute din casa sa!