Antena Meniu Search
x

Un şofer a intrat cu Jeep-ul în biserică, spulberând uşile din lemn, ca să scăpe de Diavol (Video)

Scene de groază filmate într-un oraş din Spania, acolo unde un şofer a intrat cu maşina într-o biserică, spulberând uşile masive din lemn şi oprindu-se la câţiva metri de altar.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.01.2020, 10:14

Şoferul a spulberat uşile masive din lemn şi s-a oprit la un metru de altar
Un şofer a intrat cu Jeep-ul în biserică, spulberând uşile din lemn, ca să scăpe de Diavol - captura video YouTube

Scene de groază filmate într-un oraş din Spania, acolo unde un şofer a intrat cu maşina într-o biserică, spulberând uşile masive din lemn şi oprindu-se la câţiva metri de altar.

Incidentul bizar a avut loc în oraşul Sonseca, din provincia Toledo.

Sub privirile îngrozite ale trecătorilor, bărbatul şi-a condus Jeep-ul direct în biserică, omul urlând că vrea să scape de Diavol.

Ușile masive din lemn au rezistat la impactul inițial.

O femeie, crezând că este vorba despre un accident, s-a dus la şofer şi l-a întrebat cum se simte. Bărbatul, însă, a început să strige obcenităţi şi că vrea izbăvirea sufletului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maşina s-a oprit la un metru de altar

A apăsat pedala de acceleraţie, iar în cele din urmă uşile din lemn au cedat. Maşina a izbit băncile enoriaşilor, oprindu-se la un metru de altar. 

Speriată, femeia a fugit şi a chemat poliţia.

Când au ajuns ofiţerii, șoferul le-a spus că este posedat de diavol și că biserica era singurul loc unde își putea găsi liniştea. 

Tânărul de 35 de ani a fost internat cu răni minore, scrie Russia Today. A fost testat pentru alcool și alte substanțe, dar rezultatele nu au fost încă dezvăluite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un şofer a intrat cu Jeep-ul în biserică, spulberând uşile din lemn, ca să scăpe de Diavol (Video)