Meniu
Search
x

"Dima, mama a fost ucisă. A murit repede. Apoi, ne-a luat casa foc. Îmi pare rău că nu am protejat-o". Scrisoare tulburătoare din Mariupol

Mariupol, oraşul din sud-estul Ucrainei, este aproape în totalitate distrus. Însă durerea este cu atât mai mare cu cât situaţia de acolo este de-a dreptul dramatică. Oamenii nu mai au căldură de zile bune şi nici cu ce să se hrănească, iar la fiecare pas se scriu drame.

De Redactia Observator la 23.03.2022, 12:00

O scrisoare de-a dreptul tulburătoare din Mariupol a fost publicată pe Twitter. Un bărbat este anunţat de un frate că mama lor a fost ucisă şi că a reuşit să o îngroape în grădiniţă. În plus, îl anunţă că şi-au pierdut şi casa. În biletul scris de mână, este şi o schemă a locului, unde mama poate fi găsită.

„Dima, mama a fost ucisă pe 9 martie 2022. A murit repede. Apoi casa a ars. Dima, îmi pare rău că nu am protejat-o. Am îngropat-o lângă grădiniță. Iată şi schema unde se află exact. Te iubesc, Dima”.

Mica epistolă scrisă rapid demonstrează încă o dată adevăratele drame care se scriu în spatele unui război nedorit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "Dima, mama a fost ucisă. A murit repede. Apoi, ne-a luat casa foc. Îmi pare rău că nu am protejat-o". Scrisoare tulburătoare din Mariupol