Antena Meniu Search
x

Disperarea unei femei care a crezut că tușește din cauza Covid-19, însă medicii i-au dat vestea că are cancer în stadiu terminal

O femeie de 45 de ani din Marea Britanie, care a pus tusea pe seama efectelor pe termen lung ale infecției cu COVID-19, a aflat cu stupoare că are de fapt cancer incurabil la plămâni. Ca și cum nu ar fi fost suficientă vestea bolii, medicii i-au spus că mai are doar doi ani de trăit.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.06.2021, 13:48

Alison Griffiths credea ca tuseste din cauza Covid, dar avea cancer pulmonar.
Disperarea unei femei care a crezut că tușește din cauza Covid-19, însă medicii i-au dat vestea că are cancer în stadiu terminal - Facebook

În aprilie, nu cu mult înainte de alegerile locale, medicii au găsit o tumoare de 5,5 cm în plămânul drept al consilierului local din Surrey, Alison Griffiths.

Tusea supărătoare, simptom de cancer pulmonar

Analizele ulterioare au scos la iveală că, de fapt, femeia avea 10 tumori într-un plămân și mai mult de 10 în celălalt, relatează Get Surrey.

Alison se plângea de mai multe zile de o tuse supărătoare, însă a pus-o pe seama efectelor pe termen lung ale infecției cu COVID-19. Când medicii i-au spus diagnosticul crunt, vestea a devastat-o.

Pe acelaşi subiect

"Nu există niciun sentiment cu care să compari ce simți când afli că vei muri. Este cel mai greu lucru prin care poți trece vreodată", a spus ea.

Femeia fuma de la 12 ani

Politicianul fuma de la 12 ani și a încercat să renunțe fără succes în numeroase ocazii, inclusiv în timpul campaniilor de încetare a fumatului pe care le-a condus ca consilier.

"Era un obicei pe care nu-l puteam rupe. Dar în ziua în care am primit diagnosticul, am renunțat foarte ușor", a spus ea pentru Get Surrey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Disperarea unei femei care a crezut că tușește din cauza Covid-19, însă medicii i-au dat vestea că are cancer în stadiu terminal