Antena Meniu Search
x

Video Doi ani la bordul unui superiaht, la preţul unui penthouse din Bucureşti. Cât costă un apartament de lux pe MV Narrative

Propunere de neratat de la o companie din Statele Unite. Pentru 320 de mii de euro poţi trăi doi ani pe un iaht. Există însă şi variante mai scumpe, dar şi opţiunea de a închiria apartamentele şi a mai amortiza astfel investiţia.

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 21:59

Vezi și

MV Narrative este un vis împlinit pentru amatorii de călătorii. Şi nici nu trebuie să fii milionar. 547 de apartamente luxoase sunt scoase la vânzare pe super iahtul de 226 de metri lungime. Vor fi disponibile din 2024. Preţurile încep de la 320 de mii de euro - costul unui penthouse de lux în Bucureşti, doar că aceste apartamente oferă zilnic alt peisaj. 

Cum arată apartamentele de lux de pe iaht

Fiecare apartament va fi decorat în funcţie de gustul şi inspiraţia proprietarului. Podelele sunt din lemn, în stil italian. Vor fi şi săli de sport, bucătării, cinematografe, piscine şi o bibliotecă încărcată cu peste 10.000 de cărţi. Cât despre călătorie în sine, norocoşii vor vizita Veneţia, Valletta, Atena şi vor străbate Marea Mediterană. Totuşi, itinerariul e mai bogat. 

Nava va fi la dispoziţia locuitorilor odată ce semnează contractul pentru 12 sau 24 de luni. Dar apartamentele pot fi şi închiriate. Rezidenților li se va percepe o taxă pe an pentru a acoperi cheltuieli precum întreținerea și mâncarea, care va începe de la 58 de euro.

Cât costă un apartament pe cel mai mare iaht din lume

1.200 de iahturi de lux oferă servicii similare dar preţurile sunt mult peste cele oferite de MV Narrative. Aproape 10 milioane de euro costă un apartament pe cel mai mare superiaht din lume. Somnio oferă spre vânzare 39 de astfel de apartamente şi va fi lansat la apă tot în 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi ani la bordul unui superiaht, la preţul unui penthouse din Bucureşti. Cât costă un apartament de lux pe MV Narrative