Antena Meniu Search
x

Doi medici italieni, acuzați de omor în cazul Ioanei Lingurar. Tânăra româncă a murit fulgerător înaintea unei operații de rutină

Un chirurg ortoped și un medic anestezist sunt acuzați de omor în cazul Ioanei Lingurar, românca de 28 de ani care a murit subit înaintea unei operații de rutină într-o clinică privată din Perugia, Italia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.01.2021, 11:05

Doi medici italieni, acuzați de omor în cazul Ioanei Lingurar. Tânăra româncă a murit fulgerător înaintea unei operații de rutină - Facebook / quotidiano.net
  • Ioana Lingurar a murit fulgerător, la doar 28 de ani.
  • Tânăra mămică a făcut stop cardio-respirator înainte de a fi supusă unei operații de rutină, într-o clinică privată din Perugia.

Publicația La Nazione anunță că există doi suspecți în cazul morții tinerei românce Ioana Lingurar.

Este vorba despre chirurgul ortoped și anestezistul clinicii private "Villa Fiorita" din Perugia.

Cei doi sunt acuzați de infracțiunile de omor și de responsabilitate neglijentă comisă în sectorul sănătății.

Autopsia va fi efectuată de doi medici legişti, Marco Di Paolo şi colegul său Angelo Raffaele De Gaudio, profesor titular de anestezie și resuscitare la Universitatea din Florența.

Ioana a murit a făcut stop cardio-respirator la scurt timp după anestezia locală

Reamintim că Ioana Lingurar a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la secția de Terapie Intensivă a spitalului Santa Maria della Misericordia, în Perugia.

Tânăra româncă fusese adusă acolo după un stop cardio-respirator suferit la o clinică privată, în timp ce era pregătită pentru o intervenție chirurgicală la șold.

Operația fusese planificată cu ceva timp în urmă şi trebuia să fie una simplă, de rutină.

Doar că, la scurt timp după anestezia locală, Ioana a intrat în stop cardio-respirator.

A fost transportată de urgenţă la spital, unde inima i s-a oprit din nou, iar medicii nu au mai putut să o readucă la viaţă. 

Ioana, rezidentă la Colle San Paolo (Tavernelle) împreună cu partenerul ei italian, nu fusese încă operată când a intrat în primul stop cardio-respirator.

Tânăra a lăsat în urma ei doi băieţi mici, cu vârste de 5 şi 10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Doi medici italieni, acuzați de omor în cazul Ioanei Lingurar. Tânăra româncă a murit fulgerător înaintea unei operații de rutină