Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti şi un trecător, ucişi într-un schimb de focuri de armă, în Australia. Agresorii sunt căutaţi: "Rămâneţi în case"

Atac armat în Australia. Doi ofițeri de poliție și un trecător au murit, prinşi în mijlocul schimbului de focuri din statul Queensland. Ofițerii se aflau acolo pentru a ancheta dispariția unei persoane. Agresorii sunt încă în libertate şi sunt căutaţi cu forțe specializate și sprijin aerian. Între timp, locuitorilor li s-a cerut să rămână în case.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 15:57

Poliţie la locul crimei, în Australia
Atac armat în Australia - Shutterstock (scop ilustrativ)

Doi ofițeri de poliție și un trecător au fost uciși pe o proprietate izolată din statul australian Queensland. Ofițerii anchetau dispariția unei persoane în Wieambilla, la 270 de kilometri vest de Brisbane. Infractorii sunt încă în libertate, a anunțat poliția într-o conferință de presă, potrivit BBC. Locuitorilor li s-a cerut să rămână în case „până la noi ordine", relatează Mediafax, conform sursei citate.

Atac armat în Australia. Agresorii, în libertate

Katarina Carroll, comisarul poliției din Queensland, a declarat că patru ofițeri de poliție au fost prezenți la proprietate. Unul dintre ei a fost rănit ușor, iar celălalt a reușit să se ferească de gloanțe. Carroll a mai spus că infractorii sunt căutați cu forțe specializate și cu sprijin aerian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Doi poliţişti şi un trecător, ucişi într-un schimb de focuri de armă, în Australia. Agresorii sunt căutaţi: "Rămâneţi în case"