Antena Meniu Search
x

Doi bărbați, fierți de vii după ce au căzut cu mașina într-o groapă cu apă clocotită, în Rusia

Doi bărbați din Rusia au sfârșit fierți de vii după ce mașina în care se aflau a căzut într-o groapă cu apă clocotită. Asfaltul pur și simplu a cedat, din cauza unei conducte defecte.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.11.2019, 17:18

Doi bărbați din Rusia au sfârșit fierți de vii după ce mașina în care se aflau a căzut într-o groapă cu apă clocotită. Asfaltul pur și simplu a cedat, din cauza unei conducte defecte.

Tragedia a avut loc în localitatea Penza, un oraș aflat la circa 550 de kilometri sud-est de Moscova. Cei doi ruși se aflau într-un autoturism marca Lada atunci când s-a produs nenorocirea. La un moment dat, șoferul a parcat fix deasupra unei conducte avariate, iar carosabilul a fost înghițit cu tot cu mașină de groapa plină cu apă clocotită.

Potrivit Daily Mail, agentul de termoficare avea 75 de grade Celsius, suficient pentru a produce arsuri grave. Bărbații au murit pe loc, fără a se putea salva din vehicul.

Mașina a fost recuperată cu o macara

La scurt timp, autoritățile au intervenit la fața locului cu utilaje grele, pentru a recupera mașina și trupurile neînsuflețite. 

"Ce mod cumplit de a muri. Într-un moment conduci, iar în următorul ești sub pământ și te îneci în apă clocotită", a mărturisit o localnică din Penza.

Bărbații au murit sufocați de aburi fierbinți

O altă mașină trecuse cu doar câteva minute prin același loc, pasagerii scăpând la limită de la o moarte înfiorătoare.

Cazul a stârnit revoltă pe rețelele de socializare din Federația Rusă. Conform sursei citate, mai mulți oficiali au sosit la fața locului pentru a coordona operațiunea de recuperare a autoturismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Doi bărbați, fierți de vii după ce au căzut cu mașina într-o groapă cu apă clocotită, în Rusia