Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi şoferi români de TIR, prinşi în Italia cu droguri ascunse printre carcasele de carne: 77 kg de cocaină, în valoare de câteva milioane de euro

Doi şoferi români de camion au fost arestaţi în Italia, după ce au fost prinși, în timpul unui control la bariera Salbertrand de pe autostrada Torino - Bardonecchia, cu 77 de kilograme de cocaină. Bărbaţii ascunseseră drogurile, care valorează câteva milioane de euro, între paleţii de carne. 

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 11:48

Doi şoferi români de TIR, prinşi în Italia cu droguri de câteva milioane de euro. Carabinierii au găsit în camion, printre paleţii de carne, 77 de kg de cocaină Doi şoferi români de TIR, prinşi în Italia cu droguri de câteva milioane de euro. Carabinierii au găsit în camion, printre paleţii de carne, 77 de kg de cocaină

Cei doi şoferi români de TIR, cu vârste de 37 şi 43 de ani, rezidenţi în Italia, veneau din Franţa şi se îndreptau către Torino când au fost opriţi pentru un control.

Potrivit presei locale, atenția ofițerilor a fost imediat atrasă de atitudinea nervoasă a celor doi bărbați. În plus, câinii special antrenaţi în depistarea drogurilor, indicau încontinuu semiremorca. 

77 de kg de cocaină, printre carcasele suspendate de carne

Articolul continuă după reclamă

Carabinierii au decis, astfel, să efectueze o inspecție mai aprofundată.

Așa au găsit, printre carcasele suspendate de carne, încărcate în Olanda, 70 de pachete de cocaină, având o greutate totală de aproximativ 77 de kilograme.

Drogurile au fost imediat confiscate de polițiști, iar cei doi şoferi români au fost arestați sub acuzația de trafic internațional de droguri și duși la închisoarea "Lo Russo e Cutugno" din Torino.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Ştiri externe » Doi şoferi români de TIR, prinşi în Italia cu droguri ascunse printre carcasele de carne: 77 kg de cocaină, în valoare de câteva milioane de euro