Antena Meniu Search
x
LIVE

Doi tineri din Ucraina s-au legat cu cătușe pentru a-și salva relația. Ce decizie au luat după 123 de zile. VIDEO

Un cuplu din Ucraina, care s-a legat cu cătușe pentru a-și salva relația, se destramă după 123 de zile. Alexandr Kudlay și Viktoria Pustovitova au avut nevoie de 123 de zile petrecute literalmente unul lângă celălalt ca să-și dea seama că nu trebuie să mai rămână împreună. 

De Ana Maria Ghiarasim la 19.06.2021, 11:32
Doi tineri din Ucraina s-au legat cu cătușe pentru a-și salva relația. Ce decizie au luat după 123 de zile
Doi tineri din Ucraina s-au legat cu cătușe pentru a-și salva relația. Ce decizie au luat după 123 de zile - Captura YouTube TRT World

După 123 de zile petrecute încătuşaţi unul de celălalt pentru a-şi salva relaţia de cuplu, ucrainenii Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au despărţit, făcându-şi publică în faţa camerelor de vederi decizia de a renunţa la legătura lor şi declarând că experimentul a scos la iveală mai multe lucruri incomode, scrie Reuters.

Despărțirea a venit după 123 de zile petrecute împreună, în cătușe

Tinerii, amândoi din oraşul Harkiv, din estul ţării, au decis să se încătuşeze unul de celălalt de Valentine's Day, într-o ultimă încercare de a întrerupe ciclul despărţirilor şi împăcărilor.

Pe parcursul experimentului, pe care l-au documentat pe reţelele sociale, ei au făcut totul împreună, de la cumpărături, la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul.

Cu ce probleme s-au confruntat în perioada în care au stat legați

Pustovitova, care iniţial s-a opus ideii de a se lega cu cătuşe de iubitul ei, a început să plângă în timp ce anunța despărțirea.

"Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi", a declarat ea pentru Reuters în cadrul unui interviu acordat din Kiev.

Pustovitova a declarat că spaţiul personal este cel care i-a lipsit cel mai mult. De asemenea, ea a precizat că în această perioadă a simţit că iubitul ei nu i-a acordat suficientă atenție în timp ce erau înlănțuiți.

"Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta", a spus cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.

Experimentul amoros, în detaliu pe rețelele de socializare

Kudlay a declarat că nu regretă că a recurs la această măsură disperată pentru salvarea relaţiei lor, în opinia sa cătuşele ajutându-i să înţeleagă faptul că sunt prea diferiți.

"Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi", a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.

Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.

Tinerii s-au despărțit, la propriu, în fața camerelor de televiziune

Cei doi au fost descătuşaţi în faţa camerelor de vederi ale televiziunilor din Ucraina şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din această ţară, care a declarat că niciun cuplu din lume nu ar fi reuşit ceva similar.

În ultima lor fotografie publicată pe Instagram, unde au mai mult de 7.800 de abonaţi, apar stând în picioare, separați și uitându-se la podea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Doi tineri din Ucraina s-au legat cu cătușe pentru a-și salva relația. Ce decizie au luat după 123 de zile. VIDEO