Antena Meniu Search
x

Donald Trump ar putea candida din nou pentru Casa Albă, în 2024. Indiciile oferite de fostul președinte SUA

Preşedintele american Donald Trump a oferit unul dintre cele mai puternice indicii privind o nouă candidatură pentru Casa Albă, declarând unei mulţimi adunate în Sioux City, Iowa, că „foarte, foarte, foarte probabil o va face din nou” în 2024, relatează BBC, potrivit News.ro

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 04.11.2022, 07:51

Indiciile oferite de fostul președinte SUA
Donal Trump ar putea candida din nou pentru Casa Albă, în 2024 - Profimedia

Trump a vorbit la primul dintre cele patru mitinguri din cinci zile, în timp ce face campanie pentru candidaţii republicani la alegerile de la jumătate de mandat de săptămâna viitoare. Joi seară, 3 noiembrie, Trump a reluat afirmaţia nefondată potrivit căreia a pierdut în 2020 din cauza fraudei electorale pe scară largă. 

Trump a câştigat cele mai multe voturi obţinute vreodată de un preşedinte în 2020

„Am candidat de două ori. Am câştigat de două ori şi am am avut un rezultat mult mai bun a doua oară decât prima, obţinând cu  milioane de voturi mai mult în 2020 decât am primit în 2016. (...) Şi acum, pentru a face ţara noastră  sigură şi glorioasă. Foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou”, a declarat fostul preşedinte american.

„Foarte curând. Pregătiţi-vă", a adăugat Trump.

Trump a câştigat cele mai multe voturi obţinute vreodată, 72 de milioane, de  un preşedinte în exerciţiu, în 2020, dar a pierdut totuşi în faţa lui Joe Biden, un democrat, care a obţinut  81 de milioane de voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Stiri externe » Donald Trump ar putea candida din nou pentru Casa Albă, în 2024. Indiciile oferite de fostul președinte SUA