Antena Meniu Search
x

Donald Trump către Kim Jong Un: "Butonul meu nuclear e mai mare şi mai puternic"

Preşedintele american Donald Trump a venit cu replica la discursul de Anul Nou al liderului Coreei de Nord, Kim Jong Un. "Butonul meu nuclear e mai mare"

Donald Trump, mesaj către Kim Jong Un: "Butonul meu nuclear e mai mare şi mai puternic" - Hepta

Preşedintele american Donald Trump a venit cu replica la discursul de Anul Nou al liderului Coreei de Nord, Kim Jong Un. "Butonul meu nuclear e mai mare şi mai puternic" i-a spus Trump lui Kim Jong Un, care lansase ameninţări la adresa Americii, în urmă cu 2 zile.

Mesajul lui Donald Trump a fost postat pe contul său de Twitter.

"Liderul nord-coreean Kim Jong un tocmai a declarat că butonul nuclear este tot timpul pe biroul său. Să-i transmită, vă rog, cineva din regimul său vlăguit şi înfometat că şi eu am un buton nuclear, dar este unul mai mare şi mai puternic decât al său, iar butonul meu funcţionează", a scris Trump.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul vine ca replică la discursul de Anul Nou al lui Kim Jong Un. "Butonul nuclear este întotdeauna pe biroul meu. Statele Unite trebuie să ia aminte că nu este un şantaj, ci realitatea", a spus atunci liderul nord-coreean.

În discursul televizat, Kim Jong Un a mai spus că "trebuie să producem în masă focoase nucleare şi rachete şi să accelerăm desfăşurarea lor".

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump către Kim Jong Un: "Butonul meu nuclear e mai mare şi mai puternic"