Antena Meniu Search
x

Donald Trump, după decesul Reginei Elisabeta a II-a: "Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea!"

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, a declarat, joi, că Regina Elisabeta a II-a a fost o "mare doamnă", aşa cum nu a mai fost alta. El a spus şi că aceasta avea un minunat simţ al umorului.

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 23:17

Donald Trump și Regina Elisabeta a II-a
Donald Trump, după decesul Reginei Elisabeta a II-a: "Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea!" - Profimedia Images

"Melania şi cu mine ne vom preţui mereu timpul alături de regina şi nu vom uita niciodată prietenia generoasă a Majestăţii Sale, marea înţelepciune şi minunatul simţ al umorului. Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea! Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre marele popor al Regatului Unit, care îi onorează viaţa şi serviciul excepţional pentru oameni. Fie ca Dumnezeu să o binecuvânteze pe Regină, să domnească pentru totdeauna în inimile noastre şi să-i aibă în grijă pe ea şi pe Prinţul Phillip", a afirmat Trump, potrivit news.ro.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, după 70 de ani de domnie

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, a anunțat Palatul Buckingham, după ce în cursul zilei de miercuri starea ei de sănătate s-a deteriorat. Regina s-a stins la Castelul Balmoral din Scoția. Fusese plasată sub supraveghere medicală, iar ultimele clipe le-a petrecut în liniște și seninătate, alături de familie. Fiul ei, Prințul Charles, va prelua tronul Regatului Unit și va deveni Regele Charles al III-lea.

Ultima apariție publică a Reginei a fost pe 6 septembrie 2022, atunci când i-a cerut noului lider al Partidului Conservator, Liz Truss, să formeze un nou Guvern. Regina părea într-o stare de spirit bună și chiar a zâmbit în fața camerelor, deși părea slăbită și se deplasa cu un baston.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, după decesul Reginei Elisabeta a II-a: "Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea!"