Antena Meniu Search
x

Donald Trump, record bătut cu discursul despre starea naţiunii

Donald Trump şi-a bătut recordul cu discursul despre starea naţiunii. A vorbit aproape o oră şi jumătate în Congresul American, una dintre cele mai lungi alocuţiuni din istoria modernă a Statelor Unite.

de Redactia Observator

la 06.02.2019, 23:14

Vezi și

Donald Trump şi-a bătut recordul cu discursul despre starea naţiunii. A vorbit aproape o oră şi jumătate în Congresul American, una dintre cele mai lungi alocuţiuni din istoria modernă a Statelor Unite.

De la promisiunea unui leac pentru virusul HIV, până la anunţul unei noi întâlniri cu dictatorul nord-coreean, Donal Trump a făcut declaraţii îndrăzneţe. Dar, îl acuză adversarii politici, şi lipsite de substanţă. 

Din discursul lui Donald Trump nu putea lipsi controversa care l-a făcut faimos: 17 minute a vorbit doar despre zidul de la graniţa cu Mexicul şi despre imigraţia ilegală. 

Într-o ţară foarte divizată, Donald Trump a făcut apel la unitate. Încrezător, a trecut în revistă toate succesele celor doi ani de mandat. La sfârşitul lunii februarie se va întâlni a doua oară cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un.

Trump a declarat că, în zece ani, Statele Unite vor da lumii leacul pentru HIV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment emoţionant i-a fost dedicat unui fost supravieţuitor al Holocaustului. Toată sala i-a cântat "La mulţi ani" bărbatului care ieri a împlinit 81 de ani.

În semn de protest faţă de politicile lui Trump, sute de membre ale Congresului au fost îmbrăcate în alb. 

Discursul despre starea naţiunii americane a fost presărat cu momente care au devenit virale. 

Un copil cu acelaşi nume de familie ca al lui Trump, invitat special la eveniment, a adormit în timpul discursului. Şi cravata strâmbă a preşedintelui a fost subiect de glume. 

În ciuda criticilor, discursul a avut cea mai mare audienţă din ultimele două decenii, formată din susţinători republicani, potrivit CNN. De asemenea, şase din 10 telespectatori au avut o reacţie pozitivă în faţa cuvintelor lui Donald Trump. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, record bătut cu discursul despre starea naţiunii