Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Donald Trump refuză o a treia dezbatere cu rivala democrată Kamala Harris. Probleme mari în sondaje pentru republican

Alegeri SUA 2024. Kamala Harris îl întrece pe Donald Trump. Cel mai recent sondaj, care s-a încheiat ieri, arată că vicepreşedinta Statelor Unite îl conduce pe republican cu 47% la 42% în cursa pentru Casa Albă. Mai mult decât atât, 53% dintre alegători spun că democrata a câştigat detaşat dezbaterea de marţi, în timp ce numai 24% au spus că Trump este cel care obţinut victoria. Fostul preşedinte american nu este de aceeaşi părere şi insistă că el a câştigat. Recent, el a anunţat pe platforma sa de socializare că nu va mai exista o altă dezbatere cu rivala sa

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 07:35

Donald Trump Kamala Harris
Donald Trump refuză o a treia dezbatere cu rivala democrată Kamala Harris. Probleme mari în sondaje pentru republican - Profimedia Images

Donald Trump a anunţat joi că refuză o nouă dezbatere cu rivala sa democrată Kamala Harris, potrivit unui mesaj postat pe platforma sa Truth Social, relatează AFP şi Reuters.

"Nu va exista a treia dezbatere", a declarat candidatul republican, care a inclus dezbaterea sa televizată cu preşedintele Joe Biden, în iunie, pe lângă confruntarea sa de marţi cu vicepreşedinta Kamala Harris.

Deşi Trump şi-a anunţat performanţa de marţi împotriva lui Harris, şase donatori republicani şi trei consilieri pentru Trump au afirmat că Harris a câştigat dezbaterea în mare parte pentru că Trump nu a reuşit să transmită un mesaj.

Articolul continuă după reclamă

Dezbaterea Trump - Harris a atras 67,1 milioane de telespectatori, potrivit datelor Nielsen

Pe acelaşi subiect

Harris, vorbind la un miting la scurt timp după postarea lui Trump, a spus: "Cred că le datorăm alegătorilor să avem o altă dezbatere".

În timp ce Trump a afirmat în postarea sa că sondajele au arătat că a câştigat dezbaterea, mai multe sondaje au indicat că respondenţii cred că Harris s-a descurcat mai bine.

Vicepreşedinta democrată a SUA, Kamala Harris, l-a pus marţi pe republicanul Donald Trump în defensivă într-o dezbatere prezidenţială combativă desfăşurată la postul de televiziune ABC, cu o serie de atacuri privind limitele avortului, pregătirea ei pentru post şi pleiada lui de probleme cu legea, în timp ce ambii candidaţi au căutat să aibă un moment decisiv în aceste alegeri marcate de o luptă strânsă, notează Reuters. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Donald Trump refuză o a treia dezbatere cu rivala democrată Kamala Harris. Probleme mari în sondaje pentru republican