Antena Meniu Search
x

Donald Trump se întoarce pe social media, dar cu propria rețea socială

Fostul președinte al Statelor Unite se întoarce pe social media, dar cu propria sa rețea social, a anunțat purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump pentru Fox News.

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 11:35

Donald Trump, fostul președinte al SUA
Donald Trump, fostul președinte al SUA - Getty Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Jason Miller, unul dintre consilierii lui Donald Trump și purtătorul acestuia de cuvânt, a declarat pentru postul Fox news că miliardarul American se va întoarce pe social media, cel mai târziu peste trei luni, cu propria sa platformă socială care “va atrage zeci de milioane de utilizatori și va redefini acest concept”, scrie CNN.

“Cred că va fi o platformă extrem de populară pe social media. Va schimba complet conceptul de rețea socială și toată lumea va aștepta să vadă ce face președintele Donald Trump, dar pe platforma sa”, a declarat Miller. 

În timpul interviului, purtătorul de cuvânt al fostului președinte American a dezvăluit că în această perioadă mai multe companii l-au abordat pe Donald Trump pentru un astfel de proiect. 

“Noua platformă va fi un proiect uriaș. Toată lumea vrea să fie parte din acest proiect, milioane de utilizatori se vor înscrie, zeci de milioane”. 

Pe acelaşi subiect

Donald Trump, suspendat permanent de pe Twitter

Anunțul vine după ce reprezentanţii platformei Twitter au luat decizia de a suspenda definitiv contul lui Donald Trump, pe fondul violențelor de la Capitoliu. Măsura a venit "din cauza riscului de incitare în continuare la violenţă''. O măsură similară au luat și platformele Facebook și Instagram.

Directorul financial al Twitter a confirmat, la postul american CNBC, faptul că decizia nu va fi revizuită nici în cazul în care Donald Trump va câștiga un nou mandat la Casa Albă. "Dacă ești scos de pe platformă, ești scos de pe platformă", a declarat Ned Segal, "indiferent dacă ești un simplu comentator, director, fost sau actual oficial".

"Amintițivă că politicile noastre sunt făcute pentru a asigura că oamenii nu incită la violență. Iar dacă cineva face asta va trebui să îl eliminăm de la utilizarea serviciului. Iar politicile noastre nu permis oamenilor să revină", a mai spus acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Donald Trump se întoarce pe social media, dar cu propria rețea socială