Antena Meniu Search
x

Donald Trump va contesta rezultatele alegerilor prezidențiale: "Nu putem permite această ruşine. Va fi un proces judiciar". VIDEO

Donald Trump a acuzat, joi seară, într-un discurs susținut la Casa Albă, că se încearcă să i se fure victoria. Președintele în exercițiu a vorbit despre "voturile legale", cele care l-ar face pe el câștigător, și cele "ilegale", prin care încearcă să se fure rezultatul alegerilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2020, 08:57

Donald Trump va contesta rezultatele algerilor prezidențiale: Nu putem permite această ruşine. Va fi un proces judiciar - Profimedia
  • Liderul de la Casa Albă a declarat că va contesta numărarea voturilor prin corespondenţă în state disputate precum Pennsylvania.
  • Trump: Nu putem permite să se întâmple aşa ceva în ţara noastră.

Liderul de la Casa Albă a denunţat presupuse fraude electorale şi eforturi ale opoziţiei democrate de a obţine ilegal victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial.

"Dacă număraţi voturile exprimate legal, eu câştig cu uşurinţă. Dacă număraţi voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure rezultatul alegerilor", a declarat Donald Trump.

Citește și:

Potrivit președintelui în exercițiu, sondajele de opinie au prefigurat greşit rezultatele în state precum Florida şi Ohio, denunţând tactici de "obstrucţionare" a participării susţinătorilor săi la vot.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Donald Trump a argumentat că a cerut oprirea numărării voturilor trimise cu întârziere, pentru a se evita fraudele electorale în state care, în opinia sa, au fost câştigate de el.

"Am câştigat deja în multe state decisive, am victorii masive", a spus Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă a subliniat că va contesta numărarea voturilor prin corespondenţă în state disputate precum Pennsylvania, avertizând că rezultatul scrutinului prezidenţial ar putea ajunge la Curtea Supremă de Justiţie.

"Nu putem permite să se întâmple aşa ceva în ţara noastră, nu putem permite această ruşine. Va fi un proces judiciar", a atras atenţia Donald Trump.

Avans pentru Biden, în Nevada

Avansul lui Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, este în creştere în Nevada, conform cifrelor oficiale.

Echipa lui Donald Trump a anunţat că intentează o acţiune judiciară în Las Vegas, argumentând că scrutinul s-a desfăşurat în mod "ilegal" în Nevada, prin participarea unor persoane care nu mai au rezidenţă în circumscripţiile electorale aferente.

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a denunţat, într-un discurs rostit joi seară, presupuse fraude electorale şi eforturi ale opoziţiei democrate de a obţine ilegal victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial.

"Dacă număraţi voturile exprimate legal, eu câştig cu uşurinţă. Dacă număraţi voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure rezultatul alegerilor", a mai spus Donald Trump.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Donald Trump va contesta rezultatele alegerilor prezidențiale: "Nu putem permite această ruşine. Va fi un proces judiciar". VIDEO