Antena Meniu Search
x

Kremlinul confirmă că Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Washington

Vladimir Putin a fost invitat de Donald Trump la Washington, confirmă Kremlinul. Iar răspunsul a fost că cei doi lideri ar putea avea încă o întâlnire înainte de cea din SUA, mai spun oficialii ruşi.

Donald Trump, Vladimir Putin şi Melania Trump la Helsinki
Donald Trump, soţia sa Melania şi Vladimir Putin pozează alături de o minge oficială a Cupei Mondiale 2018 din Rusia - Sputnik via Hepta

Vladimir Putin a fost invitat de Donald Trump la Washington, confirmă Kremlinul. Iar răspunsul a fost că cei doi lideri ar putea avea încă o întâlnire înainte de cea din SUA, mai spun oficialii ruşi.

Iuri Ushakov, consilierul Preşedintelui Rusiei, a spus că Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Washington pentru finalul anului. Deocamdată, însă, nu au nu au fost făcute pregătiri pentru acest summit.

Oficialul de la Kremlin spune însă că cei doi lideri s-ar putea întâlni chiar mai devreme. Ushakov a dat de înţeles că întrevederea ar putea avea loc la summitul G20, programat în noiembrie, în Argentina.

"Poate că vor mai fi şi alte evenimente internaţionale la care vor lua parte Trump şi Putin", a spus Iuri Ushakov.

Donald Trump şi Vladimir Putin s-au întâlnit la Helsinki, pe 16 iulie. Preşedintele american a ieşit însă cu imaginea vizibil şifonată la finalul summitului, în urma conferinţei de presă în care a criticat Statele Unite pentru modul cum anchetează implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Kremlinul confirmă că Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Washington