Antena Meniu Search
x

Două elicoptere rusești de atac, la un pas de a se prăbuși în Lugansk. Piloții ar fi făcut acrobațiile haotice pentru a-i distra pe copii. VIDEO

Pe rețelele sociale au apărut mai multe înregistrări video cu două elicoptere de atac rusești KA-52, la un pas de a se prăbuși deasupra unui lac din regiunea Lugansk. Alte surse susțin că piloții i-ar fi distrat pe copiii care se aflau pe malul lacului.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 15:57

Vezi și

Imaginile cu cele două elicoptere rusești au fost surprinse de civilii aflați pe malul lacului. La un moment dat, unul dintre elicoptere coboară foarte aproape de luciul apei și se deplasează lateral, apoi ajunge cu coada la mai puțin de un metru de suprafață, la un pas de a se prăbuși.

Pe fundal se aude cum civilii se amuză de „acrobațiile” făcute de aparatele de zbor.

Alte cadre surprind niște copii care fac semne către cele două elicoptere, iar piloții par să facă acele manevre periculoase pentru a-i distra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Două elicoptere rusești de atac, la un pas de a se prăbuși în Lugansk. Piloții ar fi făcut acrobațiile haotice pentru a-i distra pe copii. VIDEO