Antena Meniu Search
x

Două fete de 15 ani au fost drogate și batjocorite de zece bărbați, în parc, după ce doi dintre ei le-au dat întâlnire, în Brisbane

Două adolescente de 15 ani au fost batjocorite de un grup de zece bărbați, după ce au fost ademenite într-un parc din Brisbane și amenințate cu moartea. 

de Redactia Observator

la 30.01.2021, 17:08

Două fete de 15 ani au fost drogate și batjocorite de zece bărbați, în parc, după ce doi dintre ei le-au dat întâlnire, în Brisbane
Două fete de 15 ani au fost drogate și batjocorite de zece bărbați, în parc, după ce doi dintre ei le-au dat întâlnire, în Brisbane - Profimedia Images
  • Fetele au fost drogate cu ”stupefiante” în timpul calvarului și amenințate cu sticle sparte.
  • Deocamdată, patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani au fost acuzați de câte 40 de infracțiuni fiecare în legătură cu acest caz.

Scenele de groază s-au petrecut pe 28 decembrie, într-un parc din Brisbane, Australia. 

Polițiștii au stabilit că minorele aveau întâlnire cu doi bărbați în gara Woodridge, unde au fost invitate la o mini-petrecere cu alcool și canabis.

De acolo, însă, ele au fost duse într-o zonă mai restrasă unde erau așteptate de două mașini pline cu alți opt bărbați, scrie Daily Mail.

Adolescentele au fost drogate și amenințate cu moartea

Fetele s-au speriat și au cerut să fie lăsate să plece, însă bărbații nu s-au lăsat înduplecați și le-au dus într-un parc din Brisbane, unde le-au batjocorit.

De asemenea, polițiștii au anunțat că victimele au fost drogate cu ”stupefiante” în timpul calvarului și amenințate cu sticle sparte. 

Un tânăr de 19 ani din Woodridge și un tânăr de 20 de ani, refugiat, de la Hillcrest, au fost acuzați vineri de 40 de infracțiuni, inclusiv viol și tratament indecent asupra unui copil sub 16 ani.

Tânărul de 19 ani a fost arestat preventiv până la 1 februarie, iar cel de 20 de ani arestat preventiv până la 22 februarie. 

Alți doi bărbați, în vârstă de 21 și 22 de ani, au fost de asemenea acuzați de 40 de infracțiuni sâmbătă mai târziu și vor intra la judecată luni.   

Anchetatorii au anunțat că vor efectua inclusiv teste ADN și că ancheta în acest caz continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Două fete de 15 ani au fost drogate și batjocorite de zece bărbați, în parc, după ce doi dintre ei le-au dat întâlnire, în Brisbane