Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 4 ani, în stare critică, după ce a fost răpită şi batjocorită de un vecin. Bărbatul, condamnat la moarte în China

O fetiţă de patru ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost răpită şi batjocorită de un vecin al bunicilor ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.12.2020, 21:41

Fetiţă care plânge cu o păpuşă în braţe
Fetiţă de 4 ani, în stare critică, după ce a fost răpită şi batjocorită de un vecin - iStock | Getty Images
  • Bărbatul a răpit-o pe fetiţă cu pretextul că vrea nişte băutură.
  • Copila a ajuns în stare critică la spital şi luptă în continuare pentru viaţa sa.

Atacatorul în vârstă de 54 de ani, identificat sub numele de Liu, a fost condamnat la moarte de un tribunal din Harbin, nord-estul Chinei, după ce a supus copila unor atrocităţi. Bărbatul a stat în spatele gratiilor şi în trecut, pentru crimă şi viol.

El a recunoscut poliției că a luat-o pe fată de acasă, apoi a violat-o într-un șanț de drenaj de lângă un șantier, potrivit unui raport al anchetatorilor.

Fetiţa fusese dată dispărută de părinţi după lungi căutări prin împrejurimi. Ei au menţionat şi numele lui Liu, care venise „în vizită” în acea zi, cerând o băutură.

A doua zi dimineaţă, bărbatul a adus fata, plină de vânătăi şi sânge pe pantaloni, înapoi la familie. Tot atunci a fost şi arestat.

Fetiţa a fost internată la Terapie Intensivă în stare critică

În urma contractării unor infecţii bacteriene, micuţa a fost transportată de urgenţă la spital şi internată în stare critică la secţia de Terapie Intensivă, potrivit tatălui.

„Mi-a adus copilul înapoi în jurul orei 6 dimineața”, a spus bunica fetei. „M-am gândit în sinea mea: Este rău, i-a făcut rău copilului meu.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl a declarat presei locale că fiica sa este încă în stare critică şi se luptă să supravieţuiască: „Doctorii mi-au spus că era aproape inconștientă și avea infecții severe. Toate organele i-au fost afectate, se deteriorează. De asemenea, suferă de insuficiență renală”.

În urma proces care a avut loc la tribunalul din Harbin, Liu, care anterior executase alte două pedepse cu închisoarea pentru o crimă şi un viol, a fost condamnat la moarte. Nu au fost făcute publice detalii în ceea ce priveşte posibilitatea acestuia de a face apel.

Potrivit Mirror, Wang Guijin, avocat la biroul de avocatură Heilongjiang Weihong, a declarat că acest caz a dus la modificări ale Legii privind protecția minorilor care întărește protecția copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 4 ani, în stare critică, după ce a fost răpită şi batjocorită de un vecin. Bărbatul, condamnat la moarte în China