Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 10 ani şi surioara de 18 luni, orfane, după ce şi-au pierdut ambii părinţi într-un teribil accident

Două fetiţe, de 10 şi respectiv un an au rămas orfane, după ce ambii părinţi şi-au pierdut viaţa într-un accident oribil, provocat de un şoferul unei dube.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.09.2020, 17:02

Robert şi Paula Bateman, alături de cele două fetiţe
Fetiţele au rămas orfane după ce întreaga familie a fost implicată într-un accident rutier - Facebook/ Robert Bateman
  • Bărbatul care a provocat accidentul ar fi fost sub influenţa drogurilor.
  • Şi fetiţa e 10 ani a fost rănită în urma accidentului.

Robert Bateman, în vârstă de 36 de ani, și soția Paula, în vârstă de 25 de ani, au murit spulberaţi de şoferul unei dube, aseară, pe o autostradă din Cambridgeshire, după lăsarea serii.

Cele două fiice ale lor, Lexi, în vârstă de 10 ani, și Elizabeth, în vârstă de 18 luni, erau în mașină în timpul accidentului îngrozitor.

Copilele au fost transportate de urgenţă la spital, Lexi fiind rănită mai grav, dar ambele se află în acest moment în afara oricărui pericol. Şi-au pierdut însă părinţii, a căror viaţă nu a mai putut fi salvată.

“Suntem distruşi de această veste. Bob şi Paula aveau foarte mulţi prieteni, erau iubiţi de toată lumea şi le vom simţi categoric lipsa. Erau părinţi cu totul devotaţi şi îşi iubeau enorm copiii” a declarat un membru al familiei.

Poliția a declarat că șoferul autoutilitarei a fost arestat atât pentru ucidere din culpă, cât şi pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe.

Potrivit TheScottishSun, bărbatul în vârstă de 32 de ani, din Lincoln, care a provocat accidentul a suferit câteva răni minore. El a rămas în arest la secția de poliție Thorpe Wood din Peterborough.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 10 ani şi surioara de 18 luni, orfane, după ce şi-au pierdut ambii părinţi într-un teribil accident