Antena Meniu Search
x

Două românce au fost legate și jefuite, în apartamentul lor din centrul Romei, de trei indivizi care s-au prezentat drept polițiști

Două românce au fost legate și jefuite, marți, în apartamentul lor dintr-un cartier central al Romei de trei bărbați care s-au prezentat drept polițiști.

Două românce au fost legate și jefuite, marți, în apartamentul lor dintr-un cartier central al Romei de trei bărbați care s-au prezentat la ușă drept polițiști.

Potrivit presei locale, trei bărbați mascați au bătut la ușa apartamentului deținut de una dintre femei, soția unui antreprenor, și au susținut că sunt polițiști și că trebuie să facă un control de rutină.

După ce au deschis, bărbații s-au năpustit asupra româncelor, le-au legat la mâini și la picioare cu ciorapi și bucăți din cămăși sfâșiate, le-au pus câte un căluș în gură și le-au amenințat cu un pistol.

Hoții le-au cerut să deschidă seiful din apartament. După ce au obținut combinația seifului de la proprietara casei, cei trei au fugit luând cu ei câteva mii de euro și alte obiecte de valoare: ceasuri și bijuterii, potrivit Il Messagero.

După dispariția hoților, una dintre femei, chiar dacă era legată, s-a târât pe balcon dând alarma. Ea a strigat pentru a atrage atenția trecătorilor și a vecinilor.

Poliția a început investigațiile, o echipă de specialiști a intervenit imediat la fața locului căutând orice tip de amprentă care să ducă la demascarea și prinderea infractorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Două românce au fost legate și jefuite, în apartamentul lor din centrul Romei, de trei indivizi care s-au prezentat drept polițiști