Antena Meniu Search
x

Două surori orfane separate cu decenii în urmă s-au regăsit într-un mod aproape miraculos

Două surori orfane, separate în Coreea cu decenii în urmă, s-au regăsit după ce, în mod aproape miraculos, au fost angajate la aceeaşi secţie a unui spital din Florida.

Vezi și

 Două surori orfane, separate în Coreea cu decenii în urmă, s-au regăsit după ce, în mod aproape miraculos, au fost angajate la aceeaşi secţie a unui spital din Florida.

Ambele au fost adoptate de familii de peste Ocean şi, în mod uimitor, au trăit la câteva sute de kilometri distanţă. Nicio clipă nu au ştiut însă, una de existenţa celeilalte, până ce nu s-au împrietenit la locul de muncă.

Holly Hoyle O'Brien a fost adoptată de un cuplu de americani în 1978. Avea 9 ani. Cu niciun an înainte, tatăl ei biologic s-a sinucis, iar ingrata sarcină de a identifica trupul i-a revenit chiar ei. Cum mama vitregă nu a vrut să o mai crească, casă i-a devenit un orfelinat din Coreea de Sud. După câteva luni, şi sora ei a avut aceeaşi soartă. Este neclar dacă cele două au fost duse la acelaşi orfelinat, cert este că mai bine de 3 decenii nu au mai ştiut una de cealaltă. În Statele Unite au ajuns la 2 ani distanţă.

Holly şi Meagan au fost angajate ca asistente în spitalul din Florida anul acesta. În mod uimitor au fost repartizate la aceeaşi secţie. S-au împrietenit imediat iar în vară, pentru că prea multe poveşti de-ale lor semănau, şi-au făcut testul ADN. Deşi sperau la acest rezultat, până ce nu l-au văzut scris, negru pe alb, nu au crezut în miracole.

De când au aflat rezultatele, cele două surori îşi petrec weekendurile în familie, iar copiii lor merg la aceeaşi şcoală. Vor chiar şi să se mute mai aproape una de cealaltă, în acelaşi cartier. După 3 decenii petrecute departe, nu vor să se mai despartă vreodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Două surori orfane separate cu decenii în urmă s-au regăsit într-un mod aproape miraculos