Antena Meniu Search
x

Dramă incredibilă pentru un român stabilit în Canada

Bărbatul a rămas fără cei patru copii, trei ai săi şi unul al soţiei, pentru un motiv stupid. Băiatul mai mare ar fi reclamat la şcoală că nu a mâncat într-o dimineaţă.

Vezi și

 Imediat, Protecţia Copilului a luat copiii şi i-a dat în plasament. Au trecut patru ani, iar românul nu a mai reuşit să-i ia înapoi. În timp ce asistenţii sociali l-au acuzat că şi-ar fi abuzat sexual copiii, doi dintre băieţii săi au fost violaţi în familiile în care au fost încredinţaţi

Tatăl, Nelu Smerea, s-a mutat în Canada acum 12 ani. S-a căsătorit cu Angele , o femeie care avea deja un copil cu dizabilităţi. Apoi s-au născut pe rând Daniel, Alex şi Maria. Fetiţa avea doar două luni când românul s-a trezit acasă cu vizita neaşteptată a celor de la Protecţia Copilului. Băiatul soţiei declarase la şcoală că nu a mâncat dimineaţă. Toţi copiii au fost luaţi imediat de asisitenţii sociali şi au fost plasaţi în alte familii.

Românul a schimbat patru avocaţi. Toţi l-ar fi sfătuit să-şi abadoneze copiii. La procese, s-a trezit descris de către asistenţii sociali drept o bestie.

Românul spune că niciodată nu şi-a abuzat copiii. A încercat să-şi demonstreze nevinovăţia la tribunal. A făcut şi testul poligraf. Iar rezultatul i-a fost favorabil. Dar judecătorii nu i-au luat proba în considerare.

Durerea a fost şi mai mare în clipa în care a aflat că doi dintre băieţii săi au fost violaţi chiar în familiile în care au fost plasaţi. Abuzul ar fi fost comis de alţi copii, mai mari.

Doar pentru unul dintre copii Nelu mai are o şansă, să-l ia acasă, prin proces. La mii de kilometri distanţă, la Iaşi, mama românului varsă lacrimi amare pentru că nu poate nici ea să-şi recupereze nepoţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Dramă incredibilă pentru un român stabilit în Canada