Antena Meniu Search
x

Drama unui bărbat din India care și-a pierdut copilul nenăscut și soția în același timp din cauza COVID: "M-au distrus”

India se confruntă în aceste momente cu cele mai multe cazuri noi de Covid decât orice altă ţără. Situația este una devastatoare, țara luptându-se cu un al doilea val de infectări cu coronavirus care a dus la niveluri record ale numărului de decese și cazuri noi.

de Monica Palade

la 28.04.2021, 21:55

Sashin, interviu pentru BBC pe ZOOM
Drama unui bărbat din India care și-a pierdut copilul nenăscut și soția în același timp din cauza COVID: "M-au distrus” - Captura video BBC

Luni, peste 2.700 de persoane și-au pierdut viața după ce au contractat virusul iar marți, India a înregistrat peste 1.000 de noi decese.

Totodată, țara a raportat marți 323.144 de noi cazuri de coronavirus, în ușoară scădere față de ziua precedentă, când a înregistrat un record mondial de peste 352.000 de cazuri în doar 24 de ore.

Spitalele sunt luate cu asalt de rude ale celor bolnavi care imploră după paturi şi oxigen, iar crematoriile nu mai fac faţă numărului mare de morţi.

Şi-a pierdut soţia şi copilul nenăscut în aceeaşi zi

Pe acelaşi subiect

Un bărbat care şi-a pierdut soţia şi copilul nenăscut în aceeaşi zi spune că simte ca şi cum inima lui a fost „smulsă” din piept.

"Această boală poate fi periculoasă, dar sistemul nostru este şi mai periculos. Ne sperie", povesteşte Sashin pentru BBC.

"M-au distrus. În acel moment, aveam atâta durere în suflet, ca şi cum cineva mi-ar fi smuls inima din piept. Mi-am pierdut copilul nenăscut şi soţia în aceeaşi zi. Am ştiut că trebuie să ridic vocea împotriva sistemului".

Bărbatul susţine că timp de trei zile soţia sa a fost plimbată între spitale Covid şi non-Covid din India şi i-au făcut mai multe teste, în loc să o salveze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Drama unui bărbat din India care și-a pierdut copilul nenăscut și soția în același timp din cauza COVID: "M-au distrus”